Miracle Morning 47

Gisteren was een fijne dag. Ik heb nog wat met Lego gebouwd en gekeken of ik nog Lego Dots kon kopen, maar helaas hadden ze niets in de lokale winkel. Ik heb bepaalde kleuren nodig voor groot ding dat ik wil maken... dusja dat wordt even zoeken.
In de avond met mijn vriend bij een vriendin van hem geweest, was heel gezellig.

En vandaag wordt denk ik weer een leuke dag. Deze gaat in het teken van Lego staan. We willen sowieso graag de finale terugkijken van Lego Masters, en er werd me al gezegd dat aanmelden voor nieuw seizoen kan. En dus hadden we het er gisteren in de auto over om nog even wat toffe bouwwerken te creëren, zodat we deze keer echt meer hebben om te laten zien. Sowieso gaat mijn vriend me even helpen met een figuurtje waar ik aan begonnen was. En eens kijken wat we verder allemaal nog kunnen bedenken om beetje op te vallen.

Ons Instagram is echt aan het groeien. De mozaïek die ik heb gepost heeft nu 71 likes en we zitten op 122 volgers. Gisteren had ik dus nog wat gebouwd, nog een mozaïek, en ik had er nog eentje half af waarbij ik niet goed weet hoe ik hem moet voltooien. Mijn vriend gaat even meekijken. Dus heb sowieso nog wat dingetjes die ik kan plaatsen komende tijd.

Ik denk dat met een hoger volgersaantal en echt een leuk gevulde social media, je ook al meer opvalt. Je hebt immers veel meer om te laten zien. Vorige keer hadden we alleen maar één bouwwerk dat we even snel op een zondag in elkaar hadden geflanst. Nu wordt het vooral zorgen dat we wat meer diversiteit op de pagina laten zien (bijna alles is nu op basis van Mini Figures en reeds bestaande sets), en dan binnenkort de aanmelding maar starten.

Ik word er blij van vrolijk Het motiveert me. Hopelijk dat we deze keer wél geluk hebben. En dat we in ieder geval uitgenodigd worden voor een auditie. We shall see! Gemotiveerd om er wat moois van te maken (pun intended)
09 mei 2021 - 103x gelezen
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 36 jaar
ModeMode
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende