Mijn eigen moordenaar

Ik voel me gekwetst, ik voel me eenzaam.
Ik kijk in de spiegel, over mijn wang daar rolt een traan. Ik ben ontrouw geweest naar mijzelf. Daar kan ik niemand de schuld van geven, dat is iets wat ik zelf heb gedaan.

Het vreet mij op vanbinnen.., wetende dat ik mijzelf onnodig veel heb laten lijden. Ik liet ze dichterbij komen, hoopte dat ik mezelf op die manier kon bevrijden.

Maar nee, het werd erger en ik weet dat ik sterker had moeten staan, maar hoe doe je dat als je niet weet welke pad het juiste is, als je niet weet welke weg je in moet slaan.

Het spijt me, mijn innerlijke ik. Ik ben ontrouw geweest naar jou toe, ik had mijn mannetje moeten staan, laten zien dat ik niet mijn verleden ben. Omschakelen naar de persoon waarin ik mezelf wel herken.

Het voelt alsof ik langzaam afsterf, het is niet leven maar het gevoel hebben van overleven. Ik zou alles er voor over hebben om mijn verdriet om te zetten door mijzelf de missende liefde te geven.

Ik wil niet de reden zijn voor mijn verdriet, mijn pijn.. voor mijn zwakte. Ik wil niet meer voelen wat voor pijn ik mezelf heb aangedaan. Zoekend naar een medicijn om mijn pijn te verzachten.

Ik probeer door te lopen, verder te gaan. Rechtdoor heeft nooit gewerkt dus ik neem risico’s door af te slaan. Ik wil niet dat ik nog langer af sterf door maar te blijven staan. Dus ik loop door.. en stukje bij beetje lijkt het beter te gaan.

Ik wil mijzelf niet meer pijn doen, mezelf vast houden aan dingen die niet voor mij werken, niet in mezelf vertrouwen en mezelf beperken.

ik wil mijzelf mijn leven niet afnemen..
Weg zakkend in mijn zelfmedelijden en verdriet; ik wil ook mee kunnen tellen, mee kunnen doen en dat iemand mij ziet.

Nee, er zijn geen tranen maar het gevoel vermoord mij van binnen. Het niet gezien en gehoord worden doet mij pijn. En het enigste wat ik weet is: Ik wil simpelweg niet mijn eigen moordenaar zijn.
13 mrt 2019 - 215x gelezen
Profielfoto van Princessa
Princessa, vrouw, 25 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende