Meisje - As Long as We're Together

Ik weet mijn dagboekdelen zijn soms zeer negatief. Maar ik ben ook een gelukkig man. Mijn meisje, Jezus ik ben zo gezegend. Ik heb in mijn leven 3 (liefdes) daarvoor die waard waren om over te hebben. Van de 3 spreek ik nog wel eens met eentje, maar niet meer zoveel. En met mijn Meisje in mijn leven, ik hoef geen oude liefde. Want ik heb liefde die is meer waard op alle gebieden dan ik mij had kunnen bedenken. In de liefde heb ik veel ellende meegemaakt ook. Bedoel ik ben geen manhoer, ik heb een paar blauwe maanden gehad. Maar mijn meisje, is serieus echt gewoon zo belangrijk voor mijn. Ze geeft mijn gevoel alsof ik inderdaad Roger Moore bent. En als ik naast haar lig, ik hoef geen miljoen euro op de bank. Een kus of knuffel, is een miljard liefde. Dat is onbetaalbaar en niet te koop! Je kan wel seks kopen, maar niet liefde tussen mij en dat mooie blondje dat ik Meisje mag noemen.

Ik wilde eerste alle 3 opnoemen, want ik heb met SH (ongeveer 2 jaar gehad). Maar oude wonden moet je niet openen. En is als berenklauw in de mooie tuin van liefde waar ik door heen loop. En mijn meisje weet genoeg over dat onkruid. SH een probleem van een ander slachtoffer, die even blind was. Maar erger nog getrouwd met haar ook. Arme jongen!!

Ik heb de mijn jeugdliefde in dit verhaal een codeletter gegeven voor beschermen van mijn identiteit en haar privacy!


Lady M - Jeugdliefde met een met een mooi einde!
Mijn jeugdliefde is was 3 maanden lang. Ik weet nog goed ze was een boerendochter. Ze was jonger dan mijn, 16 en half. Dus eigenlijk was beetje strafbaar, niet geheel want op je 16de moet je dit land wetende zijn. Maar liefde kwam erdoor gewoon voor elkaar te zijn. Kennissen, werden vrienden, vrienden werden twee lolbroeken en geliefde. Maar na 2 en halve maand ontdekte k dat er iets niet klopte. We kwamen maar niet verder kan kussen en een beetje friemelen. En dat was zeer beperkt. We wilde beide, maar er zat dwars. Nou in maand 3 kwam het eruit. Bij een feestje kon ze vertellen dat ze meer op meisjes viel. Via de telefoon omdat zulke gewoon gebeuren. Ik ben naar mijn mama geweest bij haar moeder was. Ik heb 15 minuten gehuild alsof de wereld verging. Achteraf natuurlijk totaal overdreven als je ouder bent en erop terugkijkt. Maar Oma nam als een Zeeuw geen blad voor haar mond. Na 15 minuten vond ze wel genoeg. Ze had kinderen en genoeg kleinkinderen met liefdesverdriet gezien. Dus ik kreeg een boodschap mee, toen dacht ik even wat een tr*t. Maar achteraf had ze 1000% gelijk. Zonder mij aan te kijken zei ze;
Er zijn meer vrouwen dan kerktorens.


En als een meisje mij kwets in de liefde. Dan zeg ik altijd van dat is een kerktoren geval! Ik heb recent gehad nog een meisje Ghana (bijnaam). Maar Ghana wilde alleen mij vanwege mijn poen, status en feit dat ze dacht dat ik deurmat was. Ze heeft mij laten bedreigen later. Maar ik heb zonder geweld deze kerktoren aangepakt bij de leiding van begeleid wonen waar ze woont. Want ze wilde mij neer zetten op een manier, vreselijk. Dus ik heb haar hulpverleners hun werk laten doen. Huilie Huilie van Ghana, maar geen last meer van Ghana Knorrepot.

Maar over Lady M. Toen ze verliefd bleek te zijn meisje, ging ze niet vreemd. Ze had kunnen doen. Maar ze kwam die zaterdag, we spraken en maakte uit met een kus op de mond. En sindsdien heeft ze ring om haar vinger, nu 2 jaar. En bij het huwelijk zei ze nog dat naast haar vader, ik de enige man in haar leven. Niet dat ik nog wat doe met haar, maar ik ben de enige man die zo dichtbij is gekomen. Al pest mijn beste vriend, mij wel eens dat ik zorg dat vrouwen lesbisch worden. Maar ik kan om die grappen zeker van hem alleen maar lachen. Lachen is gezond!
Maar sinds mijn huilen om Lady M, zoals we in Zeeland zeggen as un sluusond nooit meer om meisje!

Mijn Meisje; terugslag, pech en pijn bracht ons samen
Onze liefde kwam toen ze in elkaar klapte van pijn. Door pijn liet iemand haar achter bij mij. Ik heb uren op haar gelet. Ik weet nog dat ik die nacht in ging niet wetende of goed deed. Terwijl ik voor mijn moeder heb verzorgd tot ze stierf (al was de laatste maanden in het ziekenhuis met zusters, ik was erg actief daar). Ik wist gewoon niet wat ik kon doen. Ik heb toen van alles gedaan, ook wat niet geheel legaal was om haar van de pijn te helpen. En ik heb goed gedaan. Maar die tegenslagen, pech brak haar geestelijk.
Ze was een eenzame bloem in een veld vol onkruid door haar verleden en toekomstig die niet rooskleurig leek te zijn. Pijn zorgde voor dat mooie velden niet meer leuk om door te lopen. Ze had zich beroven van het leven, maar ze deed het niet. Want ze dacht aan wie ze achterliet, maar ze toen ook mijn naam. Ik kon wel huilen van geluk. Maar eenzaam in het veld met zwaar wind, ik ben tegen gaan blazen. En ik heb geholpen met mijn manier te laten zien hoe ik met pijn en tegenslag om te gaan. En de zon ging weer beetje schijnen.

Zoals een bloem de zon nodig heeft om bloem te worden, zo heeft een mens de liefde nodig om mens te worden
Phil Bosmans Belgische pater en schrijver 1922-2012


We kunnen niet van de daken schreeuwen vanwege feit dat niet iedereen het ons gunt. Maar wie het weet, zijn gelukkig dat wij zo gelukkig zijn. Mijn beste vriend, een paar andere vrienden. Niemand oordeelt, wie dat doet is ook geen vriend. Die Engelse vent, die probeerde vannacht nog in mijn goede boekje te komen. Maar ik laat hem niet meer toe omdat hij mijn Meisje heeft zeer gedaan. Door mij neer te zetten als ziek iemand, ziek in de zin van dat ik aan de poorten van de dood sta in paar ja. Iedereen kan elk moment doodgaan! Maar ik voel mijn vol nieuwe levensenergie. Ik ben dankzij haar van een medicijn af. Ik had daar nooit afgegaan zonder haar. Want ik ben niet depressief, dus waarom antidepressiva als je kreeg voor iets van bijna 5 jaar geleden of langer geleden.

Maar ze moet nog veel leren als gaat om tegenslagen. Maar elke slechte nacht die ze heeft, is door geestelijke pijn, lichamelijke of beide pijnen. We gaan er samen aan werken. Met hulp van mensen die daarvoor betere papieren hebben. Maar ze rekent erop dat iemand thuis er ook is die met haar lacht, huilt, boos is, haar boos maakt om dingen te doen, ga zo maar door. En ik vind een mirakel soms dat ze ziet als een held. Ik ben gewoon maar gozer, een kaffer soms zoals Van Agt het zou noemen. Een Kaffer is iemand die beetje dom is. Want ik had veel eerder voor mijn gevoel moeten handelen, maar toen was ik niet haar Mannnetje. En nu ze mijn meisje is weiger ik weg te lopen. Goede en slechte tijden, dat kan je zweren voor God of de Gemeente. Maar ook in je hart.


8 september 1982 - Dries en zijn vrouw Eugénie (CDA) gaan stemmen.


Onze liefde is een gebeurtenis in een land, waar talloze verliefde stellen zijn. Op een grote planeet, in de Melkweg. Stelt voor andere misschien allemaal niet zo belangrijk of stelt niet zoveel voor. Maar dankzij haar voel ik mij Roger Moore (007). En Bondgirl doet haar geen heer aan, daarom vond ik Dries van Agt zijn woord voor zijn vrouw. Denk dat ik dat deed niet alleen vanwege zijn manier van praten, maar ook om zijn vrouw onze First Lady, Eugenie Krekelberg Van Agt van 19 december 1977 tot 4 november 1982 was om haar te beschermen van de Linkse media die dagen die uit waren op zijn bloed. En ik vind dat je vent bent als je vrouw buiten de wind houdt als jij Premier wordt, wat hij niet wilde worden overigens wat veel mensen denken. Maar dat is nu bijzaak.

En misschien is geen onthulling meer. Ik hou van haar. Ik hou van mijn hobby’s. Ik heb veel vrouwen in mijn leven verloren zoals mijn mama, Mijn Tante die voelde als Oma, Mijn echte Oma. Maar ik heb het gevoel dat ze in geest mijn loodsen door stormen als moeilijk is. Maar ik ben een Zeeuw. En ik ga echt niet zomaar verzuipen of mijn meisje laten verzuipen. Mocht ze ooit denken van deze snuiter is niet goed genoeg voor mijn geef haar niet ongelijk. Maar als ik zeg, dan zegt ze in 10.000 woorden om zo te noemen en met heel veel nadruk dat niet gebeurt. Dus ik ben een grote oen misschien dat ik dit schrijf. Maar ik geloof haar echt, want ze zal mij niet laten vallen als andere hebben gedaan. Want vele jaren zonder een geliefde heb ik liefde gevonden groter, mooier, bijzonder, ik denk dat ik echt de oliebron van de liefde heb gevonden. En gelijk bij de grootste bron.

Ik denk dat ik wel genoeg heb gezegd.
Ik weet in ieder geval dat ik van haar hou en zij doet dat van mijn.
Meisje en Mannetje... anoniem voor vele. Bekend bij weinige zo verliefd en zoveel liefde.

14 nov 2019 - 228x gelezen
Profielfoto van MilosColumbo
MilosColumbo, man, 33 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende