MDesignloos

zoals we wel weten is md al een tijd echt niet om aan te zien. niet alleen krijg ik hier hoofdpijn van, maar het is gewoon niet om aan te zien.

helaas is het natuurlijk niet mogelijk om dit te fixen, tenzij er unieke html classes worden toegevoegd. en zou ook staan als er html classes zouden zijn per pagina.

ik heb wel een oplossing wat voor mijzelf werkt, maar ik kan niet zeggen dat dit een oplossing is voor de hele site / elke pagina. zelfs dit is heel erg wennen. niet optimaal. niet wat ik zou willen zien. maar voor mij is dit tenminste een verbetering.
helaas deelt dit de hele site op in 2 colommen, ook als je iets wilt schrijven etc.
maar het is een oplossing.

je kan dit doen door bijvoorbeeld een chrome extension te downloaden zoals : User CSS. dan de code hierna erin plakken ( ben maar niet bang is alleen wat design regels ) en dan zal hij daarna de site laten zien zoals ik het hierboven laat zien.


@media only screen
and (min-width: 1340px){
.body-content.mtop3 {column-count: 2;
width: 80%;max-width: 1280px;}
nav { width: 80%;max-width: 1280px; }
.stories .storyTitle {
min-width: 18em;}
}
Dit is btw een hele snelle oplossing. met maar een paar regels. en helaas kan ik het niet genoeg specificeren om alles juist te doen. maar dat komt omdat de site helaas niet goed opgebouwd is op html niveau.

het fijne aan user css is dat je het met 1 knop snel aan en uit kan zetten. maar de frontpage hebben zoals het nu is.
27 jan 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightfall
Nightfall, man, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende