Man (34) zkt. vrouw (ademend)

Zo, ik ben weer geëmigreerd naar dateland. Singleland is het afgelopen jaar heel erg goed bevallen. Appartement is helemaal af en top, hondje is happy (dus baas ook) en met de 2 poezen erbij is het compleet. Aan het sporten (work in progress), heel druk met werk, vrienden en familie komen wekelijks buurten, prima.

Ik denk dat ik afgelopen 14 maanden heel erg druk ben geweest om te kijken waar mijn eigen geluk zit. Werk was niet oké en trok me helemaal leeg, ontslag genomen en nu in de zorg zit ik echt helemaal op mijn plek. Slaap- en werkritme was slecht, nu weer een 7:30 tot 18:00 baan en relaxte avonden thuis. Veel geschreven, veel gelezen, heel veel mensen gesproken en dus heel veel van mezelf geleerd. Ik ben nooit 'af' maar ik ben bezig met de juiste dingen en mijn huidige versie is een prima man.

Maar ik voel dat ik niet alleen wil blijven en dat bedoel ik niet sneu, maar ik merk dat iemand naast me mis. Dat zit hem naast fysiek contact ook heel erg in elkaar uit kunnen dagen, over domme dingen kunnen lachen en aan kunnen vullen in elkaars leven. Mijn leven is goed en mooi, maar daar past precies om die reden ook iemand goed bij.

Mijn sociale leven is op werk, een paar vrienden en familie na dood. Dus zo spontaan tegen iemand aanlopen gebeurt denk ik niet zo snel. Met een collega daten heb ik 2 keer geprobeerd maar dat werkte (lol) niet. Het werd dus tijd om het lot maar een handje te helpen dus ik schreef me in op Lexa. Lexa? Niet op Tinder? Nee. Mijn beste vriend heeft zich voordat hij zijn huidige vriendin leerde kennen maanden in de wereld van Tinder begeven en hij zag er daarna uit als een crystal meth gebruiker (beetje aandikken). Ik heb het 2 jaar terug ook geprobeerd maar het wegwerp gehalte was erg hoog. Nu hoort dat ook denk ik wel bij het online daten, weg klikken is altijd een optie maar het aantal niks zeggende gesprekken was hoog (was ik zelf ook vast deels debet aan).

Anyway, Lexa man. Of nou ja Lexa voor een vrouw dan hè. Ik druk zo'n profiel aanmaken, kut, foto's. Ik maak al jaren geen selfies meer. Zal ik die van mijn werk gebruiken, is wel in pak. Nee, spontaan, leuk, doe even leuk. Sta je met kutgrijns op een forceerde selfie. Nog maar eentje dan, de hond erbij, hoppa, foto's done. Beetje geutige tekst erbij. Oh ja kut, ook allemaal vragen over wie ik ben, hoe ik er uit zie, welk eten ik lekker vind, lichaamsbouw, haarkleur (weer lol).

Dus het ging zo:
34
1.90m lang
Kaal
Haarkleur als er stoppels zijn.. grijs (34 fuck)
'Wat kilo's teveel' (lichaamsbouw) hee ik ben bezig
Humorvol (karakter, ik vind mezelf grappig)
Anders (kledingstijl, werk = pak, thuis = wat ik in de kast vind)
Geen kinderen (weet nog niet of ie ze wil)
Blauw (ogen, met groen, heel mysterieus)
Honden en katten (huisdieren of huidige relatie)
Management (werk)
Ik kan onhandig zijn (imperfectie, ik ben onhandiger dan een dubbel geamputeerde)

Er waren nog veel meer vragen, die ik ook stuk voor stuk heb beantwoord. Maar daarna dé klus, naar wie ben je op zoek. Ik moest even denken aan de dates, kortere en langere relaties die ik heb gehad. Heb ik nou echt een type? Qua uiterlijk denk ik niet. Lang of kleiner dan mijn ma (die is me klein), slank of wat voller, ergens tussen 5 jaar jonger en 5 jaar ouder, alle kleuren haar van de wereld. Maar één ding hadden ze allemaal, humor. Kut, toch weer die dooddoener, 'als je maar met elkaar kan lachen'.

Maar ik kan je wel zeggen dat met name de sociale klink gewoon heel erg helpt. Of ze er wel verzorgd uit moet zien, jazeker, een paar geschoren oksels op zondagochtend naast je in bed vind ik een heel goed plan. Een mooie verschijning is erg prettig en het fijne daarvan is dat die in heel veel kleinere dingen zit. God knows dat ik ook geen *hippe jonge god naam hier* ben maar een leuke uitstraling en een je best doen voor een ander is alleen maar goed.

Ze moet dus vooral een gezonde dosis humor hebben en een beetje bekend zijn met de wereld. Sociale betrokkenheid en intelligent genoeg om door te hebben hoe de wereld in elkaar steekt. Oh ja, beetje tegengas geven mag ook wel want ik kan aardig koppig en eigenwijs zijn. Zie je, is het toch nog een aardige waslijst zo. Kut, lief voor dieren! Hoe iemand dieren behandeld zegt ook veel over hoe ze zijn als men. Oh ja ik heb niks met paarden, dat zet ik er alvast bij want iedereen zit tegenwoordig op die dieren maar ik vind paarden irritant (lang verhaal). Goede dingen allemaal toch?

Nou daar ging ik hoor, het paspoort voor dateland in de ene hand en mijn bijzondere gevoel voor humor in de andere. We gaan het zien.

Hoi,

Patrick
05 aug 2020 - 447x gelezen
Profielfoto van WDAMW
WDAMW, man, 34 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende