Luie zondag

Het is een heerlijk rustig weekend, gisteren ben ik even de stad in gegaan. Niet dat ik zoveel nodig had, ik heb een biertje gedronken in mijn stamkroeg en op de weg terug kwam de Pastoor tegen. Ik moet zeggen ondanks dat ik weinig met de kerk zelf heb de afgelopen half jaar, uitnodiging voor een uitvoering van het koor klonk zeer aantrekkelijk. Ondanks dat ik een paar boodschappen had ben ik met hem meegegaan. Ik heb een paar foto’s genomen stiekem, voelt vreemd om waar mensen zitten en staan dan een foto te nemen. De kerk is door mijn opvoeding toch een beetje heilig, al hecht ik weinig waarde aan het gebouw. Geloof zit in je of het zit niet in je, een paar stenen met een dak erboven zal echt geen verschil maken of je gelooft in God, Allah of het vliegende spaghettimonster.

Maar in de avond vroeg mijn medicijnen ingenomen omdat ik niemand meer op bezoek zou krijgen. En opeens voelde ik twee warme lippen op de mijne. Mijn meisje die lekker bij mij kwam slapen. Heerlijk, ik was een beetje duf maar ik vond het heerlijk dat ze bij mij kwam slapen. Het is toch altijd zo leeg het bed zonder haar, ik mis de warme. En al hebben we alleen maar diep geslapen met een klein half uurtje gewoon even wat drinken, het was een genot om haar in mijn armen te hebben. Als ik dan mijn arm om haar leg. Ik voel haar zachte huid dan slaap ik zoveel beter.


Vandaag staat er niet veel op de agenda. Gelukkig, komende week genoeg te doen! Net een heerlijke lunch op. Ik ben een beetje vroeg deze zondag. Maar kipnoedels en Griekse salade was een perfecte lunch voor een zondag. Ik ben nog aan het twijfelen over het avondeten, ik eet vanavond alleen. Ik heb geen zin in iets vlugs of kant en klaar. Maar ik moet even goed nadenken, ik vind vast wel ergens op.
01 dec 2019 - 172x gelezen
Profielfoto van MilosColumbo
MilosColumbo, man, 33 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende