Long time no see

Het is alweer een tijdje geleden dat ik heb geschreven.

Ik ben nu alweer 2 weken thuis en voor mij is het normale leven ook weer begonnen sinds maandag.

Eerst had ik een kleine 2 weken vakantie om alles weer even op orde te krijgen en weer te acclimatiseren. Deze weken heb ik (vind ik) goed besteed. Veel afgesproken met vrienden, een nieuwe bijbaan gezocht en gevonden en verder nog een aantal leuke dingen gedaan.

Ik schreef niet veel, want eigenlijk had ik niet veel inspiratie, maar toch is er de afgelopen dagen toch wel weer wat gebeurd wat ik toch even kwijt wil.

EINDELIJK. 02-02-2020 vroeg de jongen (die ik in mijn vorige verhalen al 'mijn vriend' noemde) mij officieel voor een relatie. We zijn al bijna een jaar met elkaar en hebben zoveel dingen mee gemaakt. Het is een bijzondere jongen en ik ben de gelukkige meid die samen met hem kan zijn.

Verder begon maandag mijn school weer. Mijn verwachtingen waren eigenlijk dat het de eerste paar dagen vooral over onze stages zouden gaan en gewoon leuke verhalen vertellen. Misschien was dit iets te naïef en hoopte ik hier alleen maar op.
Het begon eigenlijk meteen met "Jullie zitten in jullie laatste halfjaar en er moet VEEL gebeuren".
Daar kwamen we de dagen er na wel achter. We zitten nu 3 dagen op school en dit is wat we nu op ons bord hebben:
-Ondernemingsplan die iedereen alleen moet schrijven, gebaseerd op een restaurant.
-Ons pop-up evenement (eigen restaurant opzetten, wel in groepsverband).
-Examens in de reguliere vakken zoals Nederlands en Duits.
-Normale lessen waar we ook toetsen van krijgen.
-2x presentatie maken voor Nederlands.

Ik wist dat het druk zou worden, maar dit is best wel heftig en ik zie het ook somber in dat ik dit allemaal gewoon ga halen. Ik ben best gemotiveerd, maar we worden zo bang gemaakt door onze docenten dat het moeilijk wordt om er in te geloven dat je het gaat halen.

Dat weerhoudt me er niet van om niet gewoon mijn best te doen, maar nog wordt het een pittig halfjaar en jullie zullen vast vaker verhalen voorbij zien komen, omdat ik zo nu en dan even mijn frustraties kwijt moet. vrolijk
05 feb 2020 - 138x gelezen
Profielfoto van AniqueViscaal
AniqueViscaal, vrouw, 18 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende