Lamlendig

Ja ik weet niet goed hoe ik het moet omschrijven maar ja ik heb een beetje zo’n lamlendig gevoel van bluuh. Heb echt waar nergens zin in. Weet niet goed waar het van komt, maar ik denk wel dat de huidige situatie mee speelt. Vooral hoe ieder van ons er op reageert en verbazingwekkend genoeg zijn er veel mensen zo gigantisch egocentrisch. En maar wijzen naar elkaar met ons vingertje, niets is goed, niemand doet iets goed, klaag klaag klaag.

Daarbij begin ik ook te merken dat de kinderen ook wel een beetje klaar zijn met het hele Corona gebeuren. Ze zijn Uit hun ritme, ze missen hun vrijheden en waarschijnlijk maken ze zich ook zorgen. Het is zowel voor mij als voor hun ontzettend moeilijk dat mijn moeder in het ziekenhuis ligt, en dat we daar niet heen kunnen.

Je voelt de Frustraties bij de mensen toenemen. Kennelijk ben ik hier nogal gevoelig voor. Voel me gewoon naar. Het is net alsof de afstandelijkheid niet alleen letterlijk groter wordt, terwijl het fijn zou zijn als we elkaar juist nu een warm hart toe zouden dragen.

We moeten denk ik allemaal wennen aan de veranderingen en wellicht zal het op den duur beter gaan. Al heb ik hier een hard hoofd in.
21 mrt 2020 - bewerkt op 21 mrt 2020 - 162x gelezen
Profielfoto van Carina
Carina, vrouw, 33 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende