Laatste dag

Vandaag de laatste vakantie dag. Ik lig kotsmisselijk in bed. Eten krijg ik bijna niet binnen en alles maakt me misselijk. Ik voel me hondsberoerd! Daarbij heb ik gister mijn nek verrekt met, je raad het nooit... uit bed stappen.
Uiteindelijk heb ik 3 van de 5 dagen kunnen snowboarden, dat is in ieder geval wat. Één dag was echt kut, we gingen naar een andere piste met best wel een diepe steile afdaling.. krijg ik terstond hoogtevrees en durf ik niet meer naar beneden! Dus heb ik maar het hele stuk gelopen en zijn we de volgende dag terug naar de andere piste gegaan.
Woensdag avond zijn we wezen rodelen, met een sleetje de berg af. Dat was 7 km lang lachen gieren brullen en sneeuw happen erg vrolijk.
Donderdag hebben we mijn schoonvader een paravlucht cadeau gedaan, iets wat hij nog altijd wilde doen. Dat was fantastisch, hij vond het zo mooi en was zo blij. Dat was echt een toppunt van de vakantie.

Maar over de afgelopen dagen is misselijkheid verveelvoudigd, de momenten dat ik niet misselijk ben worden steeds minder. Waar ik eigenlijk heel de week lekker terug naar huis wilde en de dagen aan het aftellen was, zie ik nu enorm op tegen de terugreis. Een uur of 10 in de auto zitten verward en niet kunnen eten bah!

De moed zakt me nu al in de schoenen en als alles goed gaat moet ik nog 7,5 maand. Ik voel me zo flauw en zo'n zeur maar als ik naar de vorige keer kijk wordt het er voor nu niet beter op en is het echt door de dagen heen worstelen.

Ik zat nog wel te lezen over acupunctuur, dat zou uitkomst kunnen bieden, bij sommigen helpt het. Ik had ook van die sea bands gekocht maar die lijken niet veel te doen.

Dus ja... verdrietig

-xx-
17 jan 2020 - 388x gelezen
Profielfoto van Mari05
Mari05, vrouw, 34 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende