It's a trap

OH lord. Ik ben de afgelopen tijd dus echt superduper niks aan het doen, vooral omdat ik lekker zit te netfloxen. (Waarom maakt autocorrect netflox van Netflix?)

Ik wil echt weer terug naar m'n max 2 afleveringen per dag, maar zeker bij shows met korte afleveringen heb ik de neiging om te makkelijk nog 'eentje' te doen. Dat worden er dan drie of acht. Vervolgens hang je dus de gehele dag met je neus in dat scherm. Verder is het allemaal no biggie; het is niet alsof ik veel andere dingen te doen heb. Het ding is vooral dat ik nu een leuke serie zit te kijken en bij mezelf dacht: oh maar daar ga ik vast snel doorheen en als ik het af heb ben ik verlost en kan ik mijn vrije tijd weer anders invullen. Kom ik er nu achter dat deze serie fucking 11 seizoenen a 20 episodes per seizoen heeft. De komende vijf jaar ben ik dus nog bezig met modern family kijken.

Het is een luxeprobleem, want als ik niks heb om naar te kijken zou ik daar weer over gaan zitten zeiken. Maar ik 'vind' dat ik mijn tijd productiever zou moeten besteden 'nu het nog kan'. Of misschien zit ik toch nog te veel met de non-opmerking van mn pa in mn hoofd, dat ik thuis passief zit te wachten tot de wereld zich aan mij heeft aangepast. Of whatever de implicatie was.

Overigens heb nog geen politie gezien, mijn pa is van dat plan af gestapt (en heeft me gemaild om me dat te laten weten), en ik heb ook nog geen onaangekondigde moeders aan de deur gehad (wat me ook per email is toegestuurd ter kennisgeving). Ik heb zelfs niet eens een e-mail gehad vandaag. Misschien loont dat hele ademinademuit-nietreageren-nietvoeden-voornemen dus toch.


Morgen ga ik voor het goede doel in een MRI scanner liggen voor de bipolair-studie. Wordt spannend! In de middag heb ik een afspraak met de trajectbegeleider en ik hoop dat hij me voor de verdere afhandeling van de uitkering (die ik nog steeds niet heb gehad) nog kan adviseren en verder.. Weet ik nog niet wat zijn functie in het verhaal verder is. Hij zou juist begeleiden met weer aan werk komen, en dat lijkt te zijn gelukt.. Gaan we dan bespreken. En anders wordt het een afscheid gok ik.

Na die afspraak heb ik nog een uur sport gepland, en pas daarna heb ik weer tijd om verder te netflixen. Voor vandaag is 't nog even pianospelen, een stuk lezen en dan bedtijd. Lekker saai verhaal zo. Mag ook wel eens.
11 okt 2021
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Phlo
Phlo, man, 10 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende