Ik voel me goed!

Ik kan nu met een oprecht gevoel zeggen dat ik me goed voel.

Bij de psycholoog loopt alles goed en hebben we het eerste beeld dat we met EMDR "bewerkt" hebben afgesloten. Dit voelde goed. Eindelijk zie ik vooruitgang. Ik had in het begin nog wel eens moeite met mijzelf er toe zetten om gewoon wel te gaan, maar nu ik zie dat er schot in de zaak zit, werkt dit gelukkig motiverend.

Met school loopt eigenlijk alles wonder boven wonder ook wel goed. Ik had er nogal een hard hoofd in, in en na het eerste semester, maar ik had gewoon wat meer tijd nodig om te wennen. Wel voel ik me af en toe nog wel eenzaam, omdat ik nog niet echt vrienden heb gemaakt, maar ook alleen haal ik het wel en heb ik dat al een beetje van me af kunnen zetten. Ik heb buiten deze school hele lieve, goede vrienden en zij zijn genoeg vrolijk

We zijn allemaal dat hele Corona gebeuren zat, maar we moeten proberen het er het beste van te maken. Ik heb er niet alleen maar negatieve dingen/gebeurtenissen aan over gehouden, maar ook heeft deze pandemie mij de gelegenheid gegeven om aan mezelf te werken.
20 feb 2021 - 100x gelezen
Profielfoto van AniqueViscaal
AniqueViscaal, vrouw, 19 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende