Ik mis je toch een beetje.. veel

Gisterenavond als een blok in slaap gevallen. Ik heb lang niet meer gehad alleen, dat ik zo diep in slaap ben gevallen. Onbedoeld heb ik mijn meisje daardoor beetje laten schrikken. Want ze heeft mij nog gebeld en appjes, maar mijn telefoon kwam niet door. Als ik zo slaap, dan slaap ik zo diep dan kan het leger oefeningen houden naast mijn huis en ik zou er niet wakker van worden. Al heeft leger nooit oefeningen gedaan, ik ben wel door twee sinterklaas intochten geslapen en kermis parade. Dus slapen als mijn lijf zegt, genoeg!!! Dan slaap ik ook. Maar ik sliep niet omdat ik ziek was, fysieke pijnen, maar ik denk dat komt omdat ik mijn schatje maandag er weer is. Dat ik nu als het ware in een diepe slaap kan vallen, ongezellig kan zijn. Want ik word echt dan voor weinig wakker. Rond een uur of 6, na denk ik 9 uur diep slapen (Nog meer denk ik zelf, maar even uit mijn hoofd) voelde ik mijn vernieuwd wakker.


Maar mijn meisje weet dat alles goed is aan deze kant van Nederland. Met haar gaat niet helemaal goed. Ze merkt dat sommige dingen meer energie kosten in de winter als je pijn hebt. ik herken zoveel in haar van mijn toen ik ouder werd. Blijkbaar vinden mensen vreemd als je woord oud gebruikt als je nog maar 33 wordt. Maar een leeftijd en hoe je fysiek voelt zijn 2 verschillende dingen. in de zomer kan ik tegen de muur op mijn handen staan als Adriaan de acrobaat die niet meer deed sinds de serie in mijn geboortejaar. Maar in de winter dan lijkt ik op Adriaan van nu. Ik heb ook klein grapje, ik denk dat mijn meisje niet erg zal vinden dat ik hem vertel.

Als wij leuke avond hebben gehad. En dat is niet alleen fysiek.... voordat mensen dat denken dan zeg ik in de ochtend grappend;
Ik weet nu precies hoe het is om een acrobaat om te zijn, dat voel je vooral in de ochtend

Maar waar ik nog het meeste van van sta te kijken is hoe ik een half jaar ben geworden. Ik riep denk ik als vele mannen van ik word nooit zo man, die nooit zonder een vrouw kan. ik was concreet 8 en half jaar alleen. Ik had geen behoefte aan vrouwen en ook geen mannen. Dat geplak, ik had soort LP die ik kan afging. Waarom niet, vandaag de dag merk ik dat ik dat totaal kwijt ben. Ik zou bijna alles geven om te zorgen dat ze wakker naast mijn. Ons liefdesverhaal is een beetje complex, rommelig vind ik niet passend. Want veel mensen weten het, het is praktisch een publiek geheim! Alleen het is wel zo klassiek liefdesverhaal. Zij maakt mij een beter mens. ik ben veel meer op mijn gemak, ik ben nog steeds de clown, ik ben nog steeds dezelfde man als ik was. Alleen ik mis haar toch wel al is maar een weekend, zij is de gene die ik erg mis!

Maar over minder dan 24 uur dan is ze er weer!
08 dec 2019 - 201x gelezen
Profielfoto van MilosColumbo
MilosColumbo, man, 33 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende