I going to scare the living daylights out of him

Overlast, het woord klinkt heel erg onschuldig. Ik woon nu 9 jaar zo in deze woning. En voor 4 jaar intensief woon ik naast een drugsgebruiker. Ik slik veel pillen voor mijn gezondheid. Maar vrijwillig zoveel drugs gebruiken dat je schulden maakt, dat je ellendelingen over de vloer laat komen en minderjarige waardoor men zelfs buitendorp het huis in het complex het “Pedopand” noemt. Hoe lang kan zoiets doorgaan? In dit land als we 2020 in gaan en er verandert niks jaar nummer 5. Maar ik ben het echt beu. Ik wil niet dat straks naar een psychiater moet vanwege hem of meer pillen moet gaan slikken. Ik heb daarom besloten na weer overlast vanavond om de messen te slijpen. Na al met de Gemeenteraad te praten afgelopen donderdag heb ik Den Haag opgeroepen om te helpen. Ik heb een bekende letselschadeadvocaat gevraagd te helpen. Ik heb alles klaar om een media offensief te beginnen.

Wil je gebruiken en in de jaren dat ik leef ken ik mensen die dingen door hun neus hebben gedaan. Fijn ga je gang. Maar val andere er niet mee lastig. Neem geen minderjarige mee naar put van de ellende! En als al die zogenaamd goede instanties, zeker niet onze kundige politie wil helpen fijn! Maar verwacht dan niet dat ik nog een spaan heel laat. Het is als oorlog en dat kan je alleen winnen als je bereid bent gevecht aan te gaan. Vanaf maart heeft mijn buurvrouw en mijzelf overleg gemaakt, dat hielp tot hij door leugens dat als vergif alles kapot maakte dat zorgde dat we alleen nog maar moesten opblazen. Want wij worden ook op aangekeken. De politie komt aan de deur omdat het agentje zich op de tenen getrapt voelt als ik hem stevig aanspreek zonder beledigen van een ambtenaar in functie over zijn gebrek van inzet. Zelfs een zekere Adjudant uit Bassie & Adriaan is beter bereikbaar dan de wijkagent, hoe gek moet het worden?

En ook dat slappe beleid. De tv-series in Nederland geven je inderdaad verkeerd beeld!
Want Bassie & Adriaan en Baantjer gebeurt er echt wat.
Junks op softdrugs, zelfs als ze minderjarige binnen halen... vogelvrij
En de wijkagent heeft lange tenen, dus wie is er nu gek? Ik of hun?

Donderdag was een schot hopend op resultaat.
Maar vanavond/vannacht heb ik de messen geslepen. En ik ga beginnen met ophouden van houden van de lijn. Tijd om het front op te gaan. Wie er meegaat, ik ga niemand vragen zich te offeren. Maar ik ben bereid dit keer ambtenaren, agentjes, hulpverleners neer te halen via de rechtbank desnoods. En al motten ze in de WW daardoor. O Dear, How Sad, Never Mind!


Ik ben een 007 fan. En als die wereld echt was, liet hem niet omleggen.
Verdwijnen in zo oude USSR gevangenis en wegrotten heel zijn leven.
Zodat wij, de buurt, de buren, mijzelf en de minderjarige die kapot gaat uiteindelijk weer een (gewoon) leven hebben.

Ik heb mooie foto uit Bond film uit 1981. En ik ben de gene die hem van de rotsen ga schoppen. Zodat hij in de zee die hij ons in laat verdrinken, die van ellende zelf terecht komt. Wie hem eruit vist en oplapt is die zijn probleem. Maar genoeg is genoeg.

En nu heb ik afgeschreven. Sorry voor de harde woorden.
Maar lucht op....

James Bond: The world is not enough.
Elektra King: Foolish sentiment.
James Bond: Family motto.


05 nov 2019 - 190x gelezen
Profielfoto van MilosColumbo
MilosColumbo, man, 33 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende