huh

Ik lig in mijn bed te bedenken wat ik vandaag ga doen, nog half slaperig. Ineens hoor ik geklop. Ik denk van, dat zal wel bij iemand anders zijn. (Ik woon op een gang met acht anderen in een studentenhuis.) Nog een keer geklop. Ik doe snel wat aan om naar de deur te lopen, als ik hoor dat iemand de deur opent met een sleutel.

Ik denk huh wtf, wat is dit? Komt er een man binnen die zegt: "Hier waren problemen met de waterdruk?" Ik zeg: "Nee, ik ben nergens problemen mee." "O, dan zal het adres wel verkeerd zijn opgeschreven." Vervolgens loopt hij wel naar mijn douche. Die zit als je binnen komt meteen links. Het is zo'n douche met een wastafel, je moet een knop omzetten zodat het een douche wordt zegmaar. Hij zet dat ding aan.

Vervolgens komt er een collega om de hoek kijken. Zij overleggen even over de douche en ik krijg te horen dat ze even wat dingen moeten aandraaien enzo en dan is het weer gemaakt. Ik sta daar zo in pyjama, met mijn haar helemaal door de war. Ik snap dit echt niet. Ik heb niets aangegeven bij de huisbaas en toch komen er ineens twee monteurs ofzo mijn kamer in, zonder toestemming en ik wist dus van niks! Voor hetzelfde geld was ik aan het douchen geweest.

Ik snap dat mensen een loper hebben en dat mensen mijn kamer in kunnen, maar dat doe je toch alleen op afspraak, als de bewoner er zegmaar ook van weet?! Of ben ik nou gek.

13 nov 2019 - 238x gelezen
Profielfoto van Kiwi2000
Kiwi2000, vrouw, 19 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende