How's life

Het einde van het jaar is daar weer. Tijd om terug te kijken op alle wins en fails.

- Mijn ouders hun prive sauna draait enorm goed. Met alle stress die ik hierover had het afgelopen jaar had ik dat nooit kunnen dromen. Ze zitten dag en nacht vol en zijn nu opzoek naar personeel omdat ze het zelf niet meer aankunnen nu het zo druk is sneaky

- Mijn job is eindelijk verhuisd naar de plek waar ik woon! Zo werkte ik dus een jaar 1,5 uur rijden weg, wat voor mij enorm lastig was. Vanaf 6 januari start ik vast bij Callebaut 1 km van de deur hier. Lekker lang slapen en vroeg thuis dus. Eindelijk een leven maken buiten werken, eten en gaan slapen.

- Het verhaal van me & my best friend is fataal afgelopen. Hij was behalve mn best friend mn grootste crush ooit en ik heb mijn vriend ervoor verlaten in november. Hij zijn vriendin. Een periode die erg zwart was voor mij, ook al had ik die weg zelf gekozen. Vlak voor ik bij hem ging intrekken heeft hij me laten vallen, toch terug voor zn ex gekozen. En ik stond op straat. Het is terug goedgekomen met mijn vriend. Maar het zal veel tijd nodig hebben. Ook woont hij in dezelfde straat als ik, wat het extra moeilijk maakt. Ik durf niet buiten uit schrik hem tegen te komen, zij parkeert haar auto voor onze deur... I feel sick. Ik heb het gevoel dat ik alles verloren ben en dat ergens ook verdien. Maar ben wel diep ongelukkig.

Ik hoop dat 2020 minder hobbelig gaat worden. Ik had een dik jaar lang al m'n steun, houvast en goede vooruitzichten gekoppeld aan iemand die ik nu kwijt ben. Dat is moeilijk. Ik hoop dat ik mijn weg terug ga vinden volgend jaar.
29 dec 2019 - bewerkt op 30 dec 2019 - 250x gelezen
Profielfoto van Tatycardia
Tatycardia, vrouw, 28 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende