Hoe werkt het

Ik krijg het niet echt helemaal op een rijtje wat er dit weekend is gebeurd. Dit klinkt allemaal veel heftiger dan het is. En ik weet rationeel gezien wel dat ik misschien de moed moet opgeven. Aan de andere kant voelt het zoveel anders. Is het nu niet de tijd? Of heb ik het allemaal mooier gemaakt dan het is.

Afgelopen zaterdag ontdekte ik dat M. mij had geblokkeerd... Ik ben echt uit bed gesprongen en liep rond met wtf, wtf, wtf... Ik snapte er echt helemaal niks van. Al mijn vriendinnen geapped. Totaal onnodig, want wat heb ik aan hun adviezen. Hij had een story niet gezien en ik dacht huh? Toen dacht ik eerst dat hij mij ontvolgt had. Maar toen ik beter ging kijken zag ik zelfs dus dat hij mij geblokkeerd had. Gewoon echt zonder reden? We hebben helemaal geen contact meer gehad.

Ik besloot wel om hem een bericht te sturen. Of het nou aan zou komen of niet. Ergens heb ik gewoon zijn nummer. Dan zou ik het gewoon daar sturen. Kijk ik weet dat gohsten een ding is, maar echt dit is heel raar. Zeker omdat we veel gemeenschappelijke kennissen/vrienden hebben.

Toen kwam ineens zijn profiel weer naar voren. Hij had mij dus gedeblokkeerd. Ik heb toen nog één keer dat bericht gestuurd. Zijn reactie was dat hij het 'per ongeluk' had gedaan. Niet goed wist wat hij moest doen want dan zag ik dat hij mij opnieuw moest toevoegen... Raar verhaal. Maar het is aan hem om de waarheid te zeggen. Daarna hebben we wat gepraat, maar sinds gisteren laat hij mij weer op gelezen staan. Hij heeft mij story gezien en ziet nu zelfs wanneer ik online ben geweest op insta.

Signalen genoeg zou je denken? Klopt. Gisteren was ik op een festival en kreeg ik zoveel aandacht. Ik heb een nummer, insta en snap uitgewisseld. En ik kan alleen maar denken aan hem. Het is echt tijd om los te laten. Het universum vertelde mij dat ook met verschillende signalen afgelopen zaterdag.

Maar het is nog wel een proces in mijn hoofd. Vandaag is mijn laatste vakantiedag. Ik ga echt de volle focus op mezelf. Lezen, leren, reflecteren.

Mijn leven wil ik anders. Ik wil samen zijn. Ik wil meer geld. Ik wil focus.

Maar jezus wat baal ik hier van!!!
11 sep 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Roodborstje
Roodborstje, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende