Het hoge woord

Het hoge woord is eruit
Dat ik mij niet bemind voel
Dat het meer dan een jaar geleden is dat we seks hebben gehad of elkaar überhaupt hebben aangeraakt.
Ik kan mij de laatste kus niet herinneren.
Huilend zei ik dat ik niet het gevoel had dat hij van mij houdt, dat hij naar mij verlangt en hij stond schreeuwend tegenover mij dat hij gek op mij is. Ja kwam erg geloofwaardig over.
Ik geef aan dat ik hem altijd knuffelde en dat ik daar op den duur mee gestopt ben in afwachting totdat hij mij eens knuffelde en dat ik nog steeds wacht. Dat daardoor Mijn drempel om hem te knuffelen nu zo hoog is dat ik het niet meer durf. Waarop hij zegt dat hij het ook niet durft en daarop reageer ik dat ik vaak genoeg laat blijken dat ik hier wel open voor sta.
Heb gezegd dat ik mijn best doe om er leuk uit te zien, al geeft hij mij het gevoel dat ik een dikkertje ben. Dat ik regelmatig zeg hem aantrekkelijk te vinden, maar dat gevoel niet wederzijds is. Dat ik mijn best doe in het huishouden opdat hij mij dan miss leuk vindt en ik best weet dat het nooit goed genoeg zal zijn.
En al die tijd stond hij schreeuwend tegenover mij.
Het feit dat ik hem een betweter noem leek hem nog het meest te raken
Ik zeg hem dat hij mij nooit troost en hij gaat wederom naar bed zonder mij aan te raken. En valt meteen in slaap. En ik voel mij nog steeds niet bemind. Nee hij is vooral boos dat ik zeg dat hij altijd gelijk heeft en zelfs daarin wil hij gelijk dat het helemaal niet zo is,
Ik zou willen dat we nader tot elkaar konden komen, maar we begrijpen elkaar totaal niet. Wie weet wat morgen brengt
18 apr 2021 - bewerkt op 18 apr 2021 - 123x gelezen
Profielfoto van haveyouever
haveyouever, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende