Herstel pt 1

Kanonnen wat kan je veel pech in een korte tijd hebben...

Herstel gaat goed van de wonden, maar de ontstekingen waaraan ik ben geopereerd zijn kneiterhard weer terug op een andere plek.
Citaat van de chirurg: een van de meest frustrerende huidziektes die er bestaan. We gaan de zoektocht naar de bron starten.

Herstel zal vanaf nu nog tot augustus ongeveer duren en dan verwacht zowel de thuiszorg als de chirurg dat ik weer 90% ongeveer hersteld zal zijn.

Maar dan komt het leuke: de ontstekingen die er nu zitten zullen ook weer operationeel verwijderd moeten worden, zoals deze weggehaald zijn. En de chirurg ziet op tegen die operatie, het is een moeilijke plek met veel risico's dat het lelijk wordt.

Ik kan dus niet stil liggen en heb vandaag de eerste start gemaakt om mijn morfine af te bouwen, hopen dat dat wel gewoon lekker goed gaat.

Op dit moment druk bezig met een fotoboek maken over mijn eerste tijd op mezelf en alle leuke momenten van de afgelopen 2 jaren. Daarnaast heb ik zo'n schilderij met nummertjes besteld om lekker te schilderen uit verveling.
02 jul 2020 - 192x gelezen
Profielfoto van Rubia
Rubia, vrouw, 21 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende