Heroinepootje

Het zal ook eens niet. Gisterochtend heb ik weer eens bloed laten afnemen. Medicijnspiegels en algemene gezondheid en zo moeten weer eens worden getest. Ik dacht in eerste instantie dat het prikken gewoon heel goed ging, ze had gelijk een vat te pakken en het bloed stroomde flink door, wat ook een unicum is. En toch, de naald zat niet helemaal lekker en jawel hoor. Geperforeerd bloedvat en dat merk je dan aan dat het dik en hard en pijnlijk is met bewegen en zo. En sure er zijn ellendiger zaken in het leven maar er loopt nu een flinke blauwe streep van wat zal het zijn? 7 a 8 centimeter. Vind t altijd wel interessant met dit soort dingen hoe het van paarsblauw naar groenblauw naar groengeel dan weer geneest. Maaaaar zucht nu loop ik dus wel een week of twee met een heroinepootje.

Verder, tsjoh, ik schrijf maar weinig de laatste tijd en sla nog minder op. Werk is werk, de lanterfantende flierefluiter maakt dat ik genoeg te doen heb ondanks dat het relatief rustig is. Zo nu en dan lekker sporten en dingen als mens erger je niet met Juus en de boeken en daar kom ik mijn tijd wel mee door. rustig vaarwater dus! Zou ook wel tijd worden.. Korte update maar dat is het dan. Ik heb geen zin om in detail het therapieproces van de afgelopen weken maanden uit te schrijven. Therapie loopt en ik haal er steeds meer uit en ik moet nu vooral oefenen met assertief zijn en thats it. Als ik dat kan dan kan ik alles. Maar ja, het is toch echt de grootste uitdaging van mijn leven, dat assertief worden. Gelukkig heb ik nog zo'n veertig tot zestig jaar om daar mee te oefenen.

Houdoe houdoe houdoe (spaart u ook zegeltjes? Bonuskaart of airmiles? Wilt u extra geld opnemen? Tasje kost vijfendertig cent!)
16 mei 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Phlo
Phlo, vrouw, 0 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende