Help? Spullen doneren

Hoi,

Muzak.Ik heb teveel spullen die ik niet gebruik en ik ben op zoek naar een goed doel waar ik het kwijt kan. Bij kleding weet ik dat allemaal wel, maar hoe doe je dat eigenlijk met spullen uit de keuken of hobby spul dat stof staat te vangen? Marktplaats zou kunnen maar daar heb je altijd van die cheap ass mensen die het gratis op komen halen om het vervolgens zelf weer door te verkopen en dat wil ik niet. Het moet dus echt goed terechtkomen maar dat is nogal een uitdaging als je geen Facebook, Instagram, Twitter of welke andere social media dan ook hebt.

Maar goed, ik heb opgeruimd dus en flink ook. Ik tel nu 30 glazen die wegkunnen, oude (maar nog goede) pannen, wat keukengerei wat nog werkt maar inmiddels vervangen is en meer van dat soort dingen. Een oude gitaar, wat cd's waar ik niet meer naar luister, films die ik zo vaak heb gekeken dat ik ze liever aan een ander gun en zo verder. Maar ik denk al met al zo'n 150 dingen die ergens anders een onderdak verdienen.

Mijn appartement is best ruim en ik hou van knusheid maar er is een verschil tussen knus en in een kamer je kont bijna niet kunnen keren. Wanneer deze ronde de deur uit is dan ga ik al mijn kasten weer uitzoeken en kritisch kijken naar wat ik nu écht gebruik. Dan wil ik graag ook weer wat kleding doneren en ik heb 10 paar schoenen die ik al jaren niet meer draag maar gewoon goed genoeg zijn om nog 2 seizoenen of langer op te lopen. Maar ik heb nu een hobbykamer die echt giga vol staat en een keuken die dus aan alle kanten uitpuilt.

Wie heeft een tip waar ik dit, los van social media het beste kan delen? Thanks.

Patrick
08 dec 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van WDAMW
WDAMW, man, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende