Helende handen?

Toen ik klein was, vroeg mijn familie wel vaker om hun te masseren of op hun rug te wandelen.

Ik herinner me nog hoe mijn oma een keer een zeer pijnlijke been had (weet niet meer waardoor), en door mijn handen op haar been te leggen voelde ze verlichting van de pijn.

Mijn moeder vroeg me regelmatig om haar haren te borstelen/haar een hoofdmassage te geven na een superdrukke dag.

Nu zei Michael Pilarznyk (spelling?) Tijdens zijn workshop op woensdagavond dat hij ook regelmatig werd gevraagd door zijn familie om zijn handen op hun hoofd te leggen.

Dat ziet hij dan als een teken dat hij altijd al als roeping had om mensen te helpen om rust in zichzelf terug te vinden enzo.

Heuj. Placebo is een ding. Ik neem aan dat zijn familie geen super grounded mensen waren, en er 1 op een dag de magische helende krachten van zijn handen voelde en dat toen deelde met zijn familie. En dat die familieleden allemaal stuk voor stuk overtuigd werden dat zijn handen hun hoofdpijn heelden.

Hoogstwaarschijnlijk geloofden zij al van tevoren dat "rust uitstralende kids" hoofdpijn kunnen verlichten.

Mijn fam heeft immers ook hun eigen (bij)gelovigheden. Er was een periode dat mijn oma mij om de dag wijwater op mijn hoofd smeerde. (Zo voelde het in ieder geval haha)

Toch wel leuk om te horen. Dat wel. nahnah

Wie zou niet willen geloven dat zijn of haar handen speciaal zijn?

Ik lijk ook wel een sterk positief effect te hebben op mijn omgeving vrolijk (Als ik zelf niet ontzettend in de knoop zit.) Dat is altijd mooi meegenomen.

Of het nou komt door reiki energie, pure qi of een interesse in down to earth zelfontwikkelingsmethoden- en psychologie.
25 apr 2020 - bewerkt op 25 apr 2020 - 136x gelezen
Profielfoto van knowthyself
knowthyself, vrouw, 25 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende