Helemaal mis

Het is weer Helemaal mis met mijn moeder. Vandaag is ze weer opgenomen geworden in het ziekenhuis. Raar genoeg ben ik er niet erg verbaasd over, want ik had al het gevoel dat het niet echt beter met haar ging. De longontsteking is denk ik nooit helemaal weg geweest en ze is te vroeg uit het ziekenhuis ontslagen. Ze ligt weer op de isoleerafdeling en wordt wederom op Corona getest. Ze is er nu nog slechter aan toe dan de vorige keer. Ze heeft nu echt last van haar longen. Ze krijgt zelfs morfine tegen de pijn en ook is de prednison weer flink opgehoogd naar 50 mg.

Ik maak me flink zorgen. Zo snel alweer in het ziekenhuis en ze is er echt slecht aan toe naar mijn gevoel. Als mijn moeder zegt veel pijn te hebben, dan weet je dat het erg is, want dat geeft deze eigenwijze vrouw niet snel toe. Het meest frustrerende is nog dat ik er graag voor haar wil zijn, maar dat dat niet kan omdat ik afstand moet houden. Ik zit hier gewoon een beetje machteloos te wezen.

Hoe komt het met mijn moeder? Komt het ooit weer goed met haar? Hoe gaat De rest Van haar leven eruit zien? Blijft het een heen en weer gaan naar het ziekenhuis? Hoe lang kan dit blijven goed gaan?

Worst case scenario
Hoe neem je waardig afscheid in een tijd als deze?


huilenUpdate
HET IS GEEN CORONA
31 mrt 2020 - bewerkt op 31 mrt 2020 - 216x gelezen
Profielfoto van Carina
Carina, vrouw, 33 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende