Grenzen stellen

Het is zo ver... 30 april 2021 positief getest. Anderhalve week thuis ploeteren en toen 3 dagen opgenomen op de verpleegafdeling met hevige kortademigheid. Al na 6 uurtjes van de zuurstof af en dus na 3 dagen maar huis. Ik kon niet de wereld aan maar voelde mij zo veel beter. Dat was op een woensdag.

Maandag erna gaan werken, 2 weken na besmetting. Eerste week 4u op een dag, 2e week had ik vakantie en vanaf de 3e week 40u per week gewerkt.

2,5 maanden later ingestort. Het was gewoon op... doodmoe, duizelig, rillerig, haaruitval. Bloed prikken en B12 te kort dus aan de supplementen. Op werk een week 4u per dag, een week 6u per dag en eigenlijk zou ik vanaf volgende week weer fulltime werken. Vandaag, na 2 weken supplementen slikken toch weer de HA gesproken. Longcovid, revalidatietraject in. Doorverwijzing naar fysio, ergotherapie en diëtist.

Ik had het ergens verwacht maar het kwam hard aan. Ik moet leren mijn grenzen te herkennen en vooral voor de grens al te stoppen! Dat zit niet in mijn aard...

Kutzooi.

-Ssdd
30 jul 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Ssdd
Ssdd, vrouw, 25 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende