Gefrustreerd

Vannacht was het zover. 2:45u begonnen ze, elke 5 minuten 1 minuut een wee. Ze waren niet pijnlijk maar wel al meteen erg regelmatig. Na een half uur heb ik mijn vent maar eens wakker gemaakt, de vorige keer was hij namelijk toch wel teleurgesteld dat hij gewoon sliep terwijl het al begonnen was. Ja ik had gewoon eigenlijk al moeten bellen rond 4u maar ik vond de weeen niet zo sterk.

Om 6u was ik moe, niet van de weeen maar gewoon dat het midden in de nacht was, de weeen waren nog subtiel dus slaap baar. Om 7u werden we wakker door onze zoon. Die was wakker. Mijn weeen waren afgezwakt maar kwamen nog wel 1x in de 10 min en voelde echt wel wat heftiger dan van de nacht. Toch wilde ik nog graag slapen, dus ik viel weer in slaap en om 9u toen ik wakker werd waren de weeen verdwenen. Zeer frustrerend, ja ik weet zeker dat ik weeen had, waarom zijn ze nu weg?! Had ik misschien toch vannacht moeten bellen?

Ach ja nu dus maar weer wachten. En ja dan heb je weer die zeer betrokken mensen die je weer gaan appen… hoe gaat het?!! Pffff rot op, ik wil er niet over praten, gaat je niks aan, laat mij met rust. Aaaaaaa ik ben zo gefrustreerd. Ja ze bedoelen het goed, maar nee ik ga gewoon niet meer antwoorden, het zijn er te veel. Het zijn soms ook mensen waar je maanden niets van hoort. GA WEG!

Nou ja wie weet voel ik mij straks wat beter en zal ik als nog netjes beantwoorden maar nu even niet.
05 jul 2024 - bewerkt op 05 jul 2024 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van iami
iami, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende