Eruit gezet

In mijn vorige verhaal beschreef ik hoe de situatie thuis was. Vorige week dinsdag is hier een gevolg op gekomen.

Ik was lekker een weekendje weg geweest met mijn vriend en zijn familie. Lekker uitwaaien aan het Veluwemeer.
Zij waren dit sowieso al van plan en het is natuurlijk heel lief dat ze mij mee vroegen + voor mij een mooie reden om het huis even te ontvluchten.

Toen ik dinsdag ochtend thuis werd afgezet door mijn vriend, begon de ruzie al redelijk snel.
Mijn zus begon er eigenlijk over dat mijn vriend niet meer bij ons thuis welkom was, wat nergens op slaat, want hij was er al bijna nooit. Hier ging ik tegenin en misschien had ik dit beter niet kunnen doen. Doordat ik er tegenin ging kwamen er nog een aantal andere dingen omhoog waardoor we een hele heftige ruzie door kregen.
Op dat moment moest ik mijn sleutels inleveren en zijn papa en ik uit huis gezet door mijn zus.

Wij hebben toen al de nodige spullen mee genomen en zijn toen met bonje weg gegaan.

Ik moest om 11:00 gewoon werken voor een aantal uurtjes, maar zodra ik klaar was en even bij mijn vriend thuis zat, was er al het een en ander geregeld. Er was al een tijdelijk huisje voor ons geregeld via de baas van mijn vriend, een bus met aanhanger om spullen mee om te halen en een heel team van mijn vrienden die allemaal keihard hebben gewerkt om de spullen ingepakt te krijgen.

Mijn zus en haar vriend keken ons met grote ogen aan toen ze zagen dat we het hele huis leeg haalden, want ja.. het was nu hun huis, maar alle spullen van mijn vader stonden er nog in. Het heeft al met al 8 uur geduurd om het hele huis leeg te halen en alles in het nieuwe huisje neer te zetten.
Dit hadden we nooit zo snel kunnen regelen zonder alle hulp van mijn vriend, zijn baas en mijn vrienden en ik ben ook heel trots op ze.

Voor mij is het nu ook wel klaar.
Hoe ik heb genoten van het feit dat wij het hele huis leeg hebben gehaald en hun hebben achter gelaten met precies niks, zegt denk ik al genoeg over hoe ik over hun denk.
Ik hoef voorlopig geen contact meer met ze.
24 feb 2020 - 366x gelezen
Profielfoto van AniqueViscaal
AniqueViscaal, vrouw, 19 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende