Dit was ZO niet de bedoeling (tw: rouw/dood)

Ik kan niet geloven dat jij er niet meer bent. Dat van alle mensen op de wereld uitgerekend jij vermist was en uiteindelijk gevonden werd. Dat alle fantasieën die ik had op termijn uit zullen doven. Dat er niks meer bij komt.

Het is onmogelijk om uit te leggen wat jij voor me betekende. Je was zo'n groot onderdeel van mijn innerlijke wereld - tot het ongezonde af, en daar had ik me maar bij neergelegd omdat ik ook niet wist hoe het minder zou kunnen worden en het toch niemand echt kwaad deed.

Je was niet echt een ex, niet echt een crush, niet echt een vriend, maar ook allemaal wel. In mijn hoofd was jij publiek voor mijn verhalen. Jij was degene van wie ik hoopte dat hij mijn foto's zou liken. Jij was degene met wie ik een decennium lang kletste over seizoenen, rampen, dromen en reizen.

Maar met jouw dood knal ik met mijn fantasie keihard tegen een muur. Ik mis de sprookjesachtige herinneringen die ik aan je heb. Ik mis wie je was - de persoon die inderdaad mijn foto's likete. En ik mis wat ik er allemaal bij had verzonnen.

Ik weet bar weinig van rouw. Maar ik weet dat dit niet de bedoeling was.
07 apr 2021 - 85x gelezen
Profielfoto van Muts.
Muts., vrouw, 13 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende