Dingetje met vriendin

Dingetje...

Een aantal weken geleden appte ik een vriendin of ze binnenkort een keer in het weekend tijd had om met mij naar de nieuwe Dr. Strange film te gaan. Ze kwam terug met twee weekenden. Het weekend van 13,14,15 en nog een weekend begin volgende maand. Ik werk onregelmatig, ochtenden, avonden, nachten en moet, als het rooster uit is, vrije dagen ruilen of iemand regelen die mijn dienst over kan nemen. Ik zit deze week in een reeks nachten en heb uiteindelijk iemand gevonden die a.s. vrijdag mijn dienst over wil nemen zodat we samen naar de film konden.

Nu app ik haar gisteren hoe laat ze wil afspreken en, just to be sure, of ik alvast kan reserveren voor de film. Soort gut feeling had ik. Ze kwam terug dat haar auto stuk is dus dat ze moet wachten op dat haar vriend 's avonds thuis is, en ze moet dan ook na de film direct terug naar huis want ze moet de volgende dag werken. Ik was een beetje teleurgesteld, dat mag ook, heb ook gezegd dat ik het niet leuk vond maar dat we ook wel konden verzetten. Dat hoefde van haar niet perse, maar ze wist ook niet of ze de film dan ging redden omdat ze afhankelijk was van haar vriend en hoe laat die thuis was.

Uiteindelijk vroeg ze wanneer ik nog meer zou kunnen en dat is helaas pas over 2 maanden. Ze appte daarna ''ben je echt zo druk''. Hierop werd ik pissig en heb ik d'r een boos appje terug gestuurd. Ik ben zo druk inderdaad, daarom had ik een nachtdienst vrij genomen. Dit kost mij uren en dit kost mij geld (ORT) maar dat heb ik over voor een afspraak die we hadden staan. Dat iemand het vergeten is of er niet meer aan dacht kan gebeuren! Life happens, maar een ''kak, sorry, helemaaaaal vergeten, nooit meer aan gedacht'' zou wel op z'n plaats zijn. Andersom zou je het ook niet leuk gevonden hebben.

Nou, dat dus gestuurd... ze heeft het gelezen en geeeeeeeen reactie.

Reageer ik nou zo overdreven? Pffff
11 mei 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Accalia
Accalia, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende