De job

Ondertussen ben ik de helft van mn 1e week voorbij op het nieuwe werk bij Callebaut. De job is fysisch zeker niet te onderschatten, maar ik ben er zeker tevreden over. De uren gaan vlot voorbij en het is wel iets dat ik mezelf zie blijven doen. Het jammere is dat het een uur rijden is en ik daardoor elke dag weg ben van +/-6u tot +/-18u. En aangezien ik toch rond 22 uur wil gaan slapen heb ik weinig tijd voor mezelf, wat mentaal op de duur wel zal doorwegen.

Toch motiveert de goede werksfeer, het hoge loon en het feit dat ik ervaring opdoe in een groot bedrijf met goede reputatie me voldoende om het te zien zitten. Het was eerst de bedoeling dat dit voor 1 maand was, maar ik kan waarschijnlijk sowieso al 4 maanden blijven. Daarna zien we wel en is het vooral hopen dat er een functie vrijkomt in het Callebaut labo 2 km van waar ik woon. Dan heb ik alle voordelen van de job, kan ik slapen tot 7u en ben ik thuis om 16u45. Als ik het goed doe zullen ze me aanbevelen zodra er daar een positie vrijkomt.

Ondertussen heeft Colruyt me ook gebeld dat ik aangenomen ben. Had gehoopt dat ze iemand anders gekozen hadden, want ik haat iets afzeggen nadat er zoveel moeite gedaan is geweest met al die gesprekken. Maarja niks aan te doen.

Zo, en nu genieten van The Originals op Netflix cool!
05 dec 2018 - bewerkt op 05 dec 2018 - 404x gelezen
Profielfoto van Tatycardia
Tatycardia, vrouw, 28 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende