Dat is even geleden

Hallo,

Allereerst maar even wat luchtigheid.De wereld staat even op zijn kop, dat kunnen we toch wel zeggen denk ik. Ik merk aan mijn omgeving dat er heel gemengd op gereageerd wordt. Van het luchtige 'we zien het wel' tot mensen die massaal eten in gaan slaan en zichzelf compleet afzonderen. Ik schommel ergens tussen kamp 1 en kamp 2 denk ik, het is gewoon afwachten wat er komende tijd gaat gebeuren.

Op het werk is het inmiddels wel echt onrustig. Ik werk (sinds kort) bij een van de grootste farmaceutische bedrijven van Nederland en de gevolgen zijn daar fors. Dat betekent ook onrust op de werkvloer, hoewel mijn team er wat minder impact van lijkt te hebben dan andere takken binnen het pand. Wel zijn de voorzorgsmaatregelen volop gestart en zijn er voor medewerkers uit Brabant aanscherpte regels om op het werk te mogen komen. Omdat we ook spullen leveren aan ziekenhuizen is het niet een kwestie van 'we gooien de toko dicht' zoals bij onze buren wel het geval is.

Zelf ben ik sinds woensdag thuis. Ik had wat lichte keelklachten en verhoging (niet super spannend, zit rond de 38,2 nu) en dat was voor mijn werkgever - terecht - reden om mij thuis te laten werken. Dit is dus dag 3 van het thuiszitten en de klachten nemen alleen nog maar toe op dit moment. Ik bel elke dag 2 keer met de HA-assistente om mijn temperatuur door te geven maar een test afnemen is niet nodig zegt ze. Gewoon thuisblijven, contact vermijden en wachten tot de klachten afnemen. Dat betekent wel dat ik dit weekend ook binnen moet blijven en dat is wel jammer nu het weer wat knapper wordt.

Ineens heb ik tijd om wat games op te pakken die al maanden op me liggen te wachten, kan ik eindelijk door met Westworld kijken en wat in huis rommelen. Sinds eind november ben ik weer verkast en zit ik in een hagelnieuw appartement waar ik eindelijk mijn rust gevonden heb. Het zijn wel rumoerige maanden geweest met helaas ook een tweetal begrafenissen in februari. Ik schrijf misschien van het weekend nog wel wat meer over afgelopen tijd.

Anyway, in de thuisisolatie dus. Als je nog tips hebt voor toffe games, series, muziek laat het me vooral weten.

Tot later,

Patrick
13 mrt 2020 - bewerkt op 20 mrt 2020 - 140x gelezen
Profielfoto van WDAMW
WDAMW, man, 33 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende