Cry if i want to

Mijn meisje, ik ben met haar een paar dagen weggeweest. We hebben samen ondanks dat onze lichaam door het koude weer het niet altijd makkelijk had, hebben we geweldige tijd gehad. Ze is zoveel afgevallen, ik ben blij dat ze het kan zien. Ik heb van haar prachtige schoenen gehad. Ze heeft van mijn ook paar dingen gezien, o.a. alle hoekjes en plekjes die ze niet kende. Ik vind dat zo leuk van haar. Toen we van de zomer in Den Haag waren wilde ze het Binnenhof wel eens zien. Ik kan daar lopen en ik weet de vluchtroute die Premier heeft voor spoedoverleg naar Torentje, maar ook de Regentenkamer. Zonder dat ik daarvoor iemand bij moet halen. En weet nog blik aan het einde van ons uitje in Den Haag. Ik weet ook dat onze liefde daar eigenlijk is begonnen. Het Binnenhof heeft liefde gebracht.

Maar het gaat nog steeds niet super met mijn meisje. Mijn mooie meisje worstelt met dingen. Ik moet zeggen soms ziet ze erg donker in, dan gaat ze zingen. Denk wel eens dat ik er hekel aan heb. Enige wat ik minder vind dat ze hard zingt, maar ik schaam mij niet om even te vragen of zachter kan. Maar ze zingt helemaal niet slecht, zeker als ze haar emoties in stort. Want ze kan normaal al zingen, maar als ze verdriet erin doet word ze aan einde van haar liedjes gelukkig. Ik ben precies hetzelfde. Want ik zing op de scootmobiel. Mensen denken soms dat ik gek ben, ik weet het zeker. Maar ik schaam mij er totaal niet voor. Maar omdat mijn muziek echt vaak meezing muziek is dan vinden ze alleen maar leuk. Ook deze zomer heb ik vrienden gemaakt door te zingen. Mijn meisje en ik zingen ook in de auto. Ik vind het heerlijk als ze meezingt, want dan is vaak geen zware kost. En dan kan ze zich totaal uitleven.

Ik ben ook blij dat als ze huilt, dat ze dat niet altijd meer alleen doet. Ik weet nog goed de eerste keer dat ik mijn meisje toen hadden we nog niet eens wat, op de grond vond te huilen. Ze verstopt zichzelf dan. En toen ben met mijn krakkemikkig lijf bij haar gaan zitten net zolang tot ze een reactie gaf. Want als die gaat huilen, dan gaan de sluizen open. Ik vraag mij wel eens af, wat moet ze niet denken van mijn als ik maar paar tranen laat. Maar ik opgevoed op redelijk harde Zeeuwse manier. Huilen mocht, maar niet al te lang. Ik ben emotiemens, dus ik huil bij films, ik huil met mijn meisje mee bij een mooie film. Gelukkig dat steenkoude van mijn nog levende Tantes heb ik niet over genomen.

Van de week voordat we vertrokken huilde mijn meisje in mijn bed. Echt ze huilde ze erg. Haar grote ogen dat ze niet op haar kop kreeg. Dat ze niet te horen kreeg dat ze stil moest wezen. Ik hou van dat wijfie. En als ze wil huilen dan is haar feestje. Als ze maar niet doet in donkere hoekjes, want ze heeft zich niks om voor te schamen als we samen zijn! Al neem ik haar niet kwalijk als ze toe een traantje wil laten alleen. Want ze zal nooit er over liegen.Mijn meisje is moe. Maar ze heeft leuke tijd gehad nadat we weg waren. Ik hoop haar de komende weken blij te maken met leuke dingen. Films, muziek, gewoon stukjes lopen (Ondanks de pijn) en nog zoveel meer. Want ondanks dat ze zeggen dat december een dure maand is. Ik weet dat je ook met liefde meer rijkdom kan geven dan met geld op je bankrekening, al is dat handig.
En zo komen we december door!
29 nov 2019 - 162x gelezen
Profielfoto van MilosColumbo
MilosColumbo, man, 33 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende