Corona update

Mijn moeder is inmiddels weer thuis uit het ziekenhuis. Ze voelt haar nog lang niet goed. Verder heeft ze last van bijwerkingen van de antibiotica. Het zit haar ook niet mee.

Heb haar van de week eventjes gezien, zie haar graag, maar kan denk ik toch beter afstand houden. Ik moet er niet aan denken dat ik haar Corona bezorg. Ze is onwijs vatbaar voor alles. Toch vloekt het met alles waarin ik geloof. Je geliefden hou je dicht bij je en nu moet je juist uit liefde afstand houden. Het voelt zo tegenstrijdig.

De kinderen vinden het ook nog steeds moeilijk dat ze niet naar beppe kunnen. Fenna heeft een mooie tekening gemaakt en Elize een diamant painting. Momenteel vindt ze dat erg leuk om te doen. Eerst had ze het geduld niet, maar we leven in andere tijden waarin onze vrijheden toch wat beperkt zijn.

Ik ben momenteel bezig met het kweken van radijsjes en courgettes. Verder ben ik nu het wat mooier weer is regelmatig bezig in de tuin om onkruid en mos van en tussen de tegels te halen. Een rot klus, maar ondertussen heb ik dan wel zicht op de kids die voor op straat spelen. We hebben een snelheidsbord voor huis, waarop ze kunnen zien hoe hard ze gaan op skeelers, fiets of de spacescooter.

De kinderen raken wat gewend aan de situatie Zoals deze nu is. Het schoolwerk thuis gaat steeds wat beter. Natuurlijk missen ze school en dan vooral het contact met de andere kinderen. Ze gaan school nu iig wel meer waarderen. Vraag mij af of ze vanaf 6 april wel gewoon weer naar school kunnen gaan.

Het blijven rare ongewone tijden, maar met elkaar moeten we er maar het beste van maken.

Ik wens iedereen een goede gezondheid.
Denk om elkaar.
29 mrt 2020 - 205x gelezen
Profielfoto van Carina
Carina, vrouw, 33 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende