Chronische stress?

Al sinds eind november zit ik 24/24 boven mijn stresslevel.

Dat is al 4 maand lang. Het zit ergens opgestapeld in mijn middenrif, een drukkende knagende pijn. Soms ligt het op de achtergrond, maar meestal is het erg aanwezig. Het doet echt pijn in mijn lichaam, mijn keel knijpt dicht, ik kan moeilijker ademen, heb soms het gevoel dat ik wil braken. Op de erge momenten wil ik er wanhopig aan ontsnappen, maar ik weet niet hoe. Het stopt gewoon nooit en ik kan het niet meer aan.

Ik heb het gevoel dat ik uitgeput ben. Ik kan op elk moment beginnen huilen als ik erover probeer te praten. Als ik terug kom van mijn werk ben ik uitgeput (neen ik heb geen zwaar werk) en wil en kan ik enkel nog slapen. Ik kan me zelfs bijna niet meer wakker houden.

Ergens wil ik graag hulp zoeken, maar ook dat zie ik niet zitten. Liefdesverdriet en gemis. Bang dat ze het niet serieus zouden nemen omdat het gewoon dat is. Ik zou ook zeggen dat gaat wel over, dat is niet het einde van de wereld. Heb ook geen idee dat een therapeut kan helpen met dat probleem. Na 4 maanden is het nog steeds geen uur beter geweest.

Ik wil gewoon van dit gevoel af liefdesverdriet
25 mrt 2020 - bewerkt op 25 mrt 2020 - 173x gelezen
Profielfoto van Tatycardia
Tatycardia, vrouw, 27 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende