Chocolate everywhere

Elke ochtend als ik arriveer op mijn werk komt er me een warme chocolade geur tegemoet. Vervolgens werk ik 8 uur met chocoladestalen, samen met de rest van het labo wordt alles getest op Salmonella, E. coli, gisten en schimmels. Het kruipt onder mijn nagels, op mijn kleren, soms in mijn gezicht nahnah Tijdens de pauzes krijgen we Callebaut chocolaatjes, rechtstreeks van het fabriek. Na het werk ga ik soms naar de winkel om chocolade te kopen met personeelskorting en heb nu 5 kilo chocolade gekocht om cadeau te doen aan familie en vrienden voor de feestdagen. I love this job nahnah

Mijn opleiding verloopt goed. Ik had stress dat ik niet goed genoeg zou zijn, maar heb feedback gevraagd en ze zei dat ik het super deed. Wat een opluchting gaap!

De job heeft veel kansen te bieden voor mijn toekomst. Zo is er de mogelijkheid om enkel op zaterdag en zondag te werken (van 6-18u) en evenveel betaald te krijgen als bij een voltijdse. Dan heb je 5 dagen per week vakantie en 2 dagen werken geschokt. Ik zou mij dan kunnen inschrijven aan de universiteit om een master ingenieur biochemie te volgen. Daarna zou ik waarschijnlijk gewoon huisdieren kopen om mij mee bezig te houden nahnah

29 dec 2018 - bewerkt op 29 dec 2018 - 252x gelezen
Profielfoto van Tatycardia
Tatycardia, vrouw, 27 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende