Chillpil

Ja. Zie je wel. Ik ben net n soort van halsoverkop gebeld door mn psychiater naar aanleiding van mijn gesprek bij de psych afgelopen woensdag.

dat ik asap mijn medicijnen moet halveren, en liever nog: helemaal stoppen. Om een potentiele hypomane ontremming te voorkomen.

Ik heb (bullshit) patronen in mijn hoofd, denk veel sneller en helder, ik gedraag me meer ongeremd, ik heb zeeën aan energie en bovenal voel ik me daar verschrikkelijk goed bij. En dat is niet goed. En de verleiding is enorm.

Het gaat nu nog goed, ik slaap en eet en kan dingen nog loslaten maar ik loop op een fijne lijn en ben me ervan bewust en dat is kut.

Het leven is uiteindelijk nooit goed, maar ik ruil denk ik liever mijn geloof in mijn wilde ideeën in voor mentale gezondheid. Beetje jammer dat ik net mn dosis voor vandaag al mn mik in heb gegooid.


Tijd voor een chillpil dus. Wat wil zeggen: geen pillen meer voorlopig. Ik wil dit serieus nemen, ik wil niet nog eens opgenomen worden maar ik wil ook mijn wilde ideeën verder uitwerken en gok dat ik mezelf een dienst doe om die wilde ideeën de komende weken niet aan te raken. Jammer wel..
30 apr 2021 - 174x gelezen
Profielfoto van Phlo
Phlo, man, 9 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende