Boze man

Net even met onze nieuwe auto naar de Decathlon geweest voor 2 yoga matjes. Die hebben we nodig voor de zwangerschapscursus as woensdag.

Toen ik terug kwam bij de auto vroeg een meneer die voor mij geparkeerd stond heel vriendelijk of dat mijn auto was. Ik antwoordde met ja. Opeens werd hij boos en zei hij dat ik tegen zijn auto geparkeerd stond. Ik liep naar de voorkant van de auto en zie een halve meter tussen onze auto’s in staan. Dus ik zei meteen dat ik helemaal niet tegen zijn auto aan stond. Jawel! Ik heb getuigen riep hij boos uit. Oké, maar heeft u dan een foto gemaakt dat ik er tegen aan stond? Nee hij had geen foto. En de getuigen waren twee dames die ergens rond liepen verderop.

Hij liet boos de schade op zijn auto zien. Een witte auto met helemaal onder op de bumper een streepje. Toen ik naar mijn auto keek (een hoge auto (bmw X5)) en weer naar zijn auto keek dacht ik meteen ja maar ik kan die schade überhaupt niet maken, want voor dat die streep er op zit is zijn hele achterkant al ingedeukt door de neus van mijn auto. Dat vertelde ik hem en toen liep hij “asociaal!!” Roepend naar de portier van zijn auto. Ik dacht hij pakt zijn mobiel of een formulier oid. Maar nee hij stapte in trok de deur dicht en reed weg.

Ik ben er nog achteraan gelopen, want ik dacht ja hallo we moeten dit toch even oplossen.

Ik heb nog geprobeerd een foto van zijn auto te maken. Maar hij reed zo snel weg dat kenteken en zelfs merk auto niet te zien is.

En ik als autonoob in combinatie met pregnancybrain en verbazing heb natuurlijk niks kunnen onthouden.
29 jun 2020 - bewerkt op 29 jun 2020 - 168x gelezen
Profielfoto van Paarseroos
Paarseroos, vrouw, 29 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende