Begeren

18+ verhaal
De vorige keer had ik het met een vriedin over seks. Hoe haar seksleven eruit ziet, ze heeft net een half jaar een nieuwe vriend, en hoe mijn seksleven eruit ziet met een relate van 7,5 jaar en een baby.
Hun zitten nog helemaal in de verliefd, kan niet van elkaar afblijven, doen het elke dag fase. Heerlijk! Voor sommigen blijft die fase, als je seksdrive overeenkomt.

Nu zijn wij er al lang achter dat mijn seksdrive hoger ligt dan die van P. Ik zou om dag wel willen en voor hem is 1x in de week of minder wel genoeg. Als we het erover hebben zegt hij dat dat niet zo is. Maar toch hebben we niet meer seks.
P. vindt het moeilijk om te beginnen, denkt te veel na en vindt duizend en 1 redenen om het niet te doen waardoor het er niet van komt.
Ik heb ondertussen geen zin meer om elke keer te beginnen. Ik voel me af en toe net zo'n seks verslaafde als ik weer kom van: zullen we? En, lets face it, met een baby ben je gewoon moe en na een keizersnede heb je al even helemaal geen zin!

Maar ik mis het wel. Ik mis het 'begeert' voelen. Het feit dat iemand niet kan wachten om de kleren van je lijf te trekken, niet kan wachten om je te zoenen en te voelen. Maar ook de intieme verbinding met hem, het samen genieten van elkaar.
Als ik P. zie dan vind ik hem nog steeds aantrekkelijk, heb ik nog steeds zin in hem. Het is wel anders dan 7 jaar geleden. Waar toen de opwinding van elkaar ontdekken een rol speelde, zit nu het houden van en diepere genieten van elkaar. En als we het doen dan vrijen we, voor mij, nog steeds de sterren van de hemel.

Praten helpt niet. P. mist niks, hij is blij als we het doen en tevreden met wat we doen. Hij beaamt dat hij het ook vaker zou willen doen maar daar blijft het bij.

Stiekem baal ik ervan. Ik zou me zo graag weer gewild voelen en dat gebeurd alleen als ik begin, als ik me sexy aankleed, als ik, als ik, als ik.... en ik is het zat.

Zo dat moest er even uit.

-xx-
12 feb 2021 - 130x gelezen
Profielfoto van Mari05
Mari05, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende