Avontuurtje

Ik ben uiteindelijk toch naar Arnhem gegaan. Nadat ik mijn vorige verhaal geschreven had, raakte ik via FaceTime aan de praat met mijn vader, die me terecht wees op de mogelijkheid dat het gewoon hartstikke gezellig kon worden. Ik stelde vast dat-ie gelijk had en ging naar bed.

We hadden om zeven uur afgesproken in Arnhem, dus ik nam rond zes uur de trein. Ik ging eerst naar Utrecht, waarna ik overstapte op de trein die zou stoppen in Arnhem. Alles ging prima. Ik kwam precies op tijd aan, maar hoorde bij aankomst dat mijn gezelschap ietsje later zou komen. Toen we elkaar eenmaal begroet hadden, trokken we Arnhem in. Ik kreeg meteen te horen dat we op moesten passen, omdat we 'dat' meisje (zie vorige verhaal) tegen konden komen (en dat wilde mijn gezelschap natuurlijk niet). De twee leden van het gezelschap - mijn ex en zijn vriendin - begonnen te vertellen waarom ze ruzie hadden gekregen met het meisje in kwestie, en ik moet eerlijk toegeven dat ik, naarmate de tijd vorderde, steeds beter kon begrijpen waarom ze boos waren. We gingen na verloop van tijd op het terras zitten van een restaurant waar 'dat' meisje gewerkt had en mijn gezelschap bleef maar uitleggen wat er gebeurd was. Het werd echt steeds erger. nahnah

Nou goed, daar hebben we dus lang over gepraat. Na een tijdje rekenden we af en liepen we terug naar Arnhem Centraal, om vervolgens de trein te pakken naar Enschede. Wij zouden met z'n tweetjes bij mijn ex blijven slapen. In de trein begonnen mijn ex en ik te praten over, nou ja, "ons". Hij zei dat hij nog niet zeker wist wat hij wilde en dat hij me geen pijn wilde doen. Maar tegelijkertijd gaf hij aan dat-ie me leuk vond, dus ik nam er genoegen mee. Op dat moment dacht ik: oké, er gaat vanavond waarschijnlijk niks romantisch gebeuren, maar dat vind ik niet erg. Als er maar een moment komt waarop dat wel gebeurt, dacht ik.

We kwamen na een korte busrit aan bij zijn huis. Aldaar hebben we nog lange tijd (ik denk tot twee uur 's nachts) gepraat, zij onder het genot van een pizza die ze hadden besteld en ik onder het genot van een milkshake, eveneens besteld. We hadden lekkere trek, oké? nahnah

Na dat gesprek was het tijd om te gaan slapen. Mijn ex gaf aan dat ik naast hem moest komen liggen, dus dat deed ik. Ik ging er eigenlijk al van uit dat er niks zou gaan gebeuren, dus ik begon niet echt te hopen op iets spannends (eigenlijk wel, want ik vond hem gewoon hartstikke leuk). Goed, ik ging in bed liggen en sloot mijn ogen. Ik geloof dat ik na dertig minuten te hebben geslapen zijn been voelde. In het begin dacht ik nog: oh, hij is gewoon breed gaan liggen en raakt mijn lijf per ongeluk aan. Onjuiste gedachte, want daarna begon hij met zijn hand over mijn billen te strelen. En mijn bovenlijf. Ik dacht: holy shit, wat gebeurt hier? Ik draaide me om (ik lag op mijn zij) en we gingen LOS. knipoog We hebben eerst een tijdje gezoend, en daarna hebben we elkaar gepijpt. Het was zó opwindend. Holy shit.

Nadat we elkaar royaal hadden verwend, waren we klaar. Ik bleef nog even in zijn armen liggen, maar omdat dat te warm werd, ging ik weer op mijn zij liggen. Dames en heren, ik dácht dat we klaar waren. Ik lag, denk ik, nog geen vijf minuten op mijn zij of hij kwam weer tegen me aan liggen. Ditmaal duwde hij zijn lid tegen mijn billen aan. Ik werd daar extreem opgewonden van en zei daarom: 'I want you inside of me.' Ja, ik weet het. Je moet het nooit doen zonder condoom. Bla-bla. Op dat moment dacht ik daar even niet aan. Ik wilde geneukt worden. Daar kwam het (helaas) niet van. Hij zei: 'I'm just teasing you.' Pfoeh, mijn hele lijf stond op ontploffen. Zó opgewonden werd ik van zijn acties. Volgens mij hebben we daarna nog een beetje gezoend en heb ik hem nog één keer gepijpt. Toen was het écht klaar haha.

We werden pas laat wakker, omdat we pas laat in slaap vielen. We kleedden ons om en gingen met z'n drietjes naar Hengelo. Daar konden we allerlei Antilliaanse lekkernijen (pasteitjes, johnnycake, sosèshiròl, etc.) krijgen. Dat was echt superlekker! Wat me wel verbaasde, was dat mijn ex vrij nuchter was. Ik moest de hele dag denken aan wat er gebeurd was en moest mijn uiterste best doen om niet te lachen. Lachen, want ik kon gewoon niet geloven dat ik tot zulke dingen in staat was. Het lukte me uiteindelijk wel.

Na lekker te hebben gegeten gingen we terug naar Enschede. We wilden eigenlijk nog wel iets gaan doen, maar uiteindelijk gingen we terug naar zijn kamer omdat we allemaal moe waren. Daar kletsten we nog even. Ik pakte om ongeveer acht uur weer de trein In eerste instantie zat ik samen met die vriendin in de trein. Ik heb nog even met haar gepraat over wat er gebeurd was. Ze had alles meegekregen, omdat ze naast ons lag. Weliswaar niet op het bed maar op een apart matras, maar toch. Ze heeft alles kunnen horen. Ik kan me heel goed voorstellen dat het voor haar nogal gênant was. Desalniettemin zei ik dat ik nergens spijt van had en dat ik hoopte dat het wat zou worden tussen mijn ex en mij.

Goed, ik stapte na een dik uur over op de trein richting Amsterdam. Ik besloot mijn ex te bedanken voor de spannende nacht. Hij reageerde door te zeggen dat hij het ook leuk vond. Hij voegde echter toe dat hij me toch niet leuk vond "op die manier". Dat deed pijn. Dat ga ik niet onder stoelen of banken steken. Ik zei dat ik zijn eerlijkheid waardeerde maar dat hij me geen valse hoop had moeten geven door allemaal stoute dingen met me te doen. Hij bood zijn excuses aan, en daarmee was het gesprek afgelopen.

Ik heb, denk ik, zeker vijftien tot twintig minuten gehuild in de trein. Toen herpakte ik mezelf min of meer en dacht ik: wacht eens even, ik ben gewoon gebruikt. Waarom geef je me eerst hoop en zeg je vervolgens dat je het toch niet ziet zitten? Dat is toch een rotstreek?! Goed, ik heb nog even met mijn zussen, die op dat moment allemaal in Amstelveen waren, gepraat. Die gesprekken hebben me wel goed gedaan. Het is oké zo.

Het was het laatste gesprek van de avond, dat ik voerde met mijn middelste zus, dat me zelfs een positief gevoel gaf. Zij zei: 'Je kunt ook denken: ik heb gewoon een hele spannende nacht gehad. En bedenk ook dat die jongen je niet zomaar begon te strelen. Hij vond je fucking knap.' Ja, dat vond hij waarschijnlijk. Ik merkte dat ik erg vrolijk werd van de peptalk van mijn zus haha.

Dus: was dit wat ik wilde? Niet helemaal. Heb ik het leuk gehad? Zeker. Ik heb er dan ook vrede mee. Het is goed zo. vrolijk


Ik ga naar bed. Het is laat.
Xverliefd
01 dec 2019 - bewerkt op 01 dec 2019 - 243x gelezen
Profielfoto van Curacaotje
Curacaotje, man, 19 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende