Aseksuele broer-zus relatie

Dit overkomt mij dus elke keer opnieuw, dus ik begin me wel af te vragen of ik geen probleem heb.

In het begin als ik iemand leer kennen ben ik vurig en passioneel, heb ik super veel verlangen naar seks met die persoon, met alles erop en eraan. Alles kan, hoe wilder hoe liever. Maar vanaf dat ik er een tijd mee samen ben en de verliefdheid over is gegaan in graag zien (na een aantal jaar dus) en ik me echt te vertrouwd voel met deze persoon, word ik volledig aseksueel. Het is eigenlijk erger dan dat, aangezien ik wel mijn libido blijf houden (en ik het gewoon bij mezelf doe elke dag), maar ik echt ga walgen van intieme interactie met de ander omdat ik die meer als soort broer begin te zien. Zo voelt het ook als ik er dan seks mee heb, alsof ik seks heb met m'n broer. Ieuwl.

Ik weet niet hoe het komt. Seks met iemand op zichzelf is ook niet iets wat mij echt interesseert, zolang ik bij mezelf maar aan mijn trekken kom. Het interesseert mij enkel als ik verliefd ben en ik de aantrekkingskracht voel om die persoon hard te verslinden.

Dit geeft dan uiteraard langs beide kanten frustraties. Ik die het wel wil voelen maar het niet kan bij mn vriend, en mn vriend die een anti-seks vriendin heeft. Hoe abnormaal is dit vraag ik me af? Nog belangrijker, hoe los je dit op, of hoe leef je ermee. Eeuwig single blijven of om de zoveel jaar van partner veranderen is het ook niet..
29 jun 2020 - bewerkt op 30 jun 2020 - 353x gelezen
Profielfoto van aShamed
aShamed, vrouw, 28 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende