[413] Happy birthday to me en toilet-pret

'Happy birthday to me/you', zongen mijn moeder en ik vanochtend samen in koor, terwijl ik boven de wc-pot hing, oog in oog met mijn ontbijt (cheez dippers). Ik zat daar voorovergebukt in mijn bh, met mijn handdoek nog om mijn natte haren gebonden en was net op tijd geweest.

Droge HG (Hyperemesis Gravidarum) had ik toch? Zou dit het omslagpunt zijn, of was dit slechts een klein uitstapje geweest naar de andere, nog veel vervelendere kant van deze verfoeide, mag ik het zo noemen, zwangerschapsziekte?

Afgelopen woensdag was ik voor de tweede keer naar de acupuncturist geweest. Een antroposofisch type met dito kleding, fruitsokken, een dikke grijze haar op haar kin, vrij digibeet, maar oh-zo-lief en geduldig. En kennelijk ook nog wel goed in haar vak. 'Hmm,' ze keek bedenkelijk, 'heb je nog last van diarree?' Ik beaamde dat ook mijn stoelgang dagelijks nog van dieptrieste structuur was. Daar zou ze wel even een extra naaldje voor zetten. Mijn moeder en ik wierpen elkaar een blik toe. Een naald tegen diarree, echt waar?

En was het daarna weg? Absoluut! Zeer concreet bewijs dat acupunctuur niet per definitie kwakzalverij is.

Mijn bericht sluit ik graag af met een foto van een antroposofische pop:


Dit soort enge, wederom antroposofische poppen, waren er trouwens opgesteld in de behandelkamer van de acupuncturist.
10 jan 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van xHM
xHM, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende