2 Januari 2019

Terug naar het gewone leven maar weer. P. is vanochtend alweer aan het werk gegaan en ik ben pas om half 11 mijn bed uitgerold. Echt zo saai om ineens dan weer alleen thuis te zijn!

Ik voel me vandaag wel wat somber. Heb ik altijd eigenlijk na de feestdagen. Ik geniet er wel enorm van de laatste jaren met mijn schoonfamilie en dan vind ik het toch altijd jammer dat het weer voorbij is.

Oud & Nieuw was gewoon gezellig. Gegourmet met de schoonfamilie, lekker gekletst, gegrapt en om na 12 uur wat vuurwerk afgestoken.
Hond hield zich keurig, die kalmeringstabletten werkte goed dit jaar, misschien omdat hij ouder wordt? Of omdat hij 2 nachten in bed mocht slapen, daardoor was hij een stuk relaxter.

P. wordt altijd ontzettend melancholiek op dat soort avonden (stiekem wel een beetje geinig) vooral nu met alle veranderingen die geweest zijn en nog komen (merk ik zelf ook wel). Dan wordt hij stil en krijgt hij stiekeme traantjes in zijn ogen en moet ik hem altijd heel hard knuffelen. Best schattig verliefd

Als ik terug kijk op de feestdagen voel ik me enorm gelukkig met waar we nu zijn en de mensen die ik om heen heb. Het huis van mijn schoonfamilie is echt een tweede thuis geworden voor me. Mijn eerste thuis is bij P. en Hond.

En nu... wel vandaag rustig aan. Mijn schouder verdraaide ik vorige week en dat is er niet beter op geworden. Een paar wasjes draaien kan wel en ik heb net boodschappen besteld, kruidvat besteld en nog een hoop op de pc gedaan. Nu ga ik nog naaien, ik moet die stapel stof gewoon eens wegwerken!

Zo een lekker onsamenhangend stuk maar zo zit vandaag in elkaar.

Oja... oud&nieuw is geweest... kan iedereen nou stoppen met vuurwerk afsteken.. godver... typen met Hond op schoot is niet het handigste...

-xx-
02 jan 2019 - 486x gelezen
Profielfoto van Mari05
Mari05, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende