16 weken en 6 dagen

Vanochtend moesten we naar de gynaecoloog, controle afspraak. Aangezien ik geen tegenberichten uit ons ziekenhuis gehoord had was P. gewoon mee gegaan. Dat was niet de bedoeling, hij moest buiten de afdeling wachten... oeps... Daar kregen we ook gelijk te horen dat hij bij de 20 weken echo niet aanwezig mag zijn. Er mag wel geskypt worden enz. Dus dat is wel fijn.
Maar toch.. het is allemaal maar een raar gebeuren. Dit soort dingen wilden we toch het liefst samen doen en nu mag dat niet. Natuurlijk is het voor een goede reden maar het maakt de zwangerschap wel moeilijker vind ik.

Ik heb de laatste dagen ook heel erg last van mijn buik. Veel pijn, bukken, tillen en lopen doet zeer. Volgens de dokter heb ik last van bandenpijn, ik wist niet dat dat zoveel zeer kon doen!
Voor de rest was alles goed, baby was gegroeid, hartje klopte mooi en het bewoog vrolijk. Helaas voel ik daar zelf nog niks van.Na de afspraak zijn we nog even naar de zeeman gegaan en hebben nog een nijntje slab gekocht.. zo leuk al die baby spulletjes!! Hond heeft het alvast geprobeerd.Gelukkig voel ik me over het algemeen wel oké. Ja het is een hoop aanpassen met het corona virus. Veel dingen zijn & worden gecancelled. Maar P. werkt thuis en dat is toch wel gezellig, daardoor hoef ik ook niet elke week blousen te wassen en strijken haha...
Ik mis wel het naar werk gaan en op bezoek bij mijn moeder & schoonouders. Zo is de pretecho voor hun ook gecancelled en tegen de tijd dat die wel weer kunnen is baby al zo groot dat het niet meer op het schermpje past.
Mijn schoonouders blijven zeggen met alles: maakt niet uit, zolang de baby maar gezond is.
En natuurlijk is dat ook zo maar wat ze vergeten en geen rekening mee houden is dat je hier geen 2e kans meer voor krijgt. Straks in juni is het te laat en voor ons is het wel heel lastig want alle voorbereidingen lopen best in de soep. Je kunt het niet allemaal goed praten, soms is het gewoon even kut!
Maar goed ze nemen het ook absoluut niet zo nauw met op bezoek gaan bij oma of anderen enz. Ik heb ze wel verteld dat ze hier even niet mogen komen, ik wil gewoon zo min mogelijk risico lopen.


Het was wel raar om vandaag even wat winkels in te gaan. Bij de zeeman hadden ze een bepaald aantal mandjes dat naar binnen mocht en bij de action een bepaald aantal karretjes. Afstand lijntjes bij de kassa's en iedereen doet alsof iedereen vies is. Het is wel goed dat het allemaal zo serieus genomen wordt maar het voelt gewoon raar nahnah.

Nou tijd om maar eens wat te gaan doen.. stoffen ofzo verward

-xx-
31 mrt 2020 - 214x gelezen
Profielfoto van Mari05
Mari05, vrouw, 34 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende