#1428 Verbouwing *pics

Na +- 3 maanden in de rotzooi, en hard geklust te hebben is het dan eindelijk zover. Het huisje is klaar vrolijk

We hebben een uitbouw gemaakt, mijn vriend en onze timmerman Jan Mulders hebben samen had geklust om de uitbouw te maken. Niet zonder slag of stoot, bijna alle externe dingen zijn fout gegaan. Allereerst heeft het best lang geduurd voordat er eindelijk was besloten om te gaan starten met heijen. Op de dag van het heijen was het echt drama ! Het regende de hele dag door, de plassen lagen meters diep en die gasten waren tot op het bot toe nat, respect voor de jongens die keihard hebben staan werken die dag !

Nadat mijn vriend en de timmerman de uitbouw hadden opgebouwd en de vloerverwarming op zijn plaats gelegd was moest de vloer er over heen gestort worden. De dag dat dat zou gebeuren had de vrachtwagen storing dus werd dit uitgesteld. Uiteindelijk nadat dit was gelukt moest natuurlijk alles eerst drogen voordat ze verder konden. Toen dat klaar was zouden eigenlijk de kozijnen gezet moeten worden, maar deze waren uitgesteld tot 30 november, zit je dan met een open gebroken huis met alleen een houten scherm (stofscherm, gelukkig wel deels geïsoleerd met piepschuim maar nog koud)

Nadat het deel van de uitbouw zo goed als af was om af te gaan werken (verven enzo) hebben ze de kozijnen dicht getimmerd en afgedekt met zeil zodat we aan de slag konden. Daarna zouden de plavuizen komen, die we al een half jaar geleden hadden besteld. Belde ze op dat ze de verkeerde plavuizen hadden binnen gekregen en dat ze erachter aan zouden gaan, na een week nog niets, en weer achter aan gegaan. Uiteindelijk was de dag van levering, komen de plavuizen binnen, zijn het de verkeerde, hele andere kleur en andere maat (we hebben al deels plavuizen liggen, en we wilde dezelfde weer hebben maar helaas) Dus wij bellen, hebben ze nog maar een klein aantal ervan, en meer niet, dus moesten we nieuwe tegels gaan uitzoeken, zo gezegd zo gedaan hebben we het laatste deel nog besteld om netjes af te werken en de nieuwe tegel laten bestellen. Kwamen de plavuizen binnen, waren het de goede kleur maar nog steeds de verkeerde maat, dus maar begonnen met de nieuwe plavuizen die wel goed waren, Maar ja toen hadden we 3 rijen te kort, deze weer extra bij bestellen, uiteindelijk een week later waren ze binnen en zouden ze gelegd worden.... Was de tegel legger ziek,,, dus 3 dagen later zouden ze komen, maar dat was 30 november, de dag dat de kozijnen gezet werden, dus uiteindelijk is de vloer 1 december pas afgemaakt.

Kwamen ze 30 november de kozijnen zetten, deur aan de verkeerd kant, bleek op de bon wel zo te staan, dus helaas niet meer aan te doen. Dan maar mee leven zo als het is. Uiteindelijk zou ik 3 december een house warming birthday party geven,,, Dus het was nog even spannend of alles op tijd af zou zijn. Maar gelukkig was 1 december alle bouw klaar, en hoefde we alleen nog af te werken, schoon te maken en op te ruimen, en hebben we zondag 3 december een heerlijk huis vol visite gehad.

Wat was dat een grote verbouwing zeg !! Maar we hebben ons er doorheen geslagen, en zijn er sterker weer uit gekomen ! Trots op mijn mannetje verliefd

Hier wat foto's van het eindresultaat !....
verliefd

Liefs,
X.Little.!


06 dec 2017 - 392x gelezen
Profielfoto van X.Little.!
X.Little.!, vrouw, 28 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende