13e

Beste dagboek,

Vrijdag de 13e vond ik nooit zo erg, want na zo'n vrijdag volgde meteen het weekend. Daarom vind ik dinsdag 13e vele malen erger. Vandaag is zo'n dag. Ik kan er veel over zeggen, ik kan me druk gaan maken om iedereen die nog steeds ontkend dat Corona eens bestaat. Mensen er geen bal interesseert of mensen die zeggen die gewoon niet meedoen aan al dat Corona gedoe. Maar nee, ik negeer even alle dwazen. Werk gaan nu even voor, ik kan me niet concentreren en daarom doe ik even een poging om mijn gedachtes weg te schrijven.

/\ Morgen is ze jarig en ik kan er niet bij zijn, helaas ook wegens corona. Ik baal en ik ben erg bang dat ik haar misschien dit jaar niet meer zal zien. Iets met hoge leeftijd en matige gezondheid. We zouden nu daar zijn, het leek altijd een kwestie van 1000km richting het oosten rijden, maar nee. Ik kan nu echt niet op de juiste woorden komen om te schrijven hoe kut ik het vind..

/\ Elke week had ik een vaste routine om met paar vrienden te gaan sporten. Deze heb ik afgelopen half jaar 2 keer echt gezien. Wegens corona ging het allemaal niet door. Ik vrees echter dat we gewoon uit elkaar groeien. Ik probeer steeds het contact aan te wakkeren maar dat lukt amper. Samen een weekendje weg is ook al in het water gevallen.

/\ Afgelopen paar dagen deden we thuis weer een poging. Ik verheug me op het resultaat, tegelijk ben ik zenuwachtig of het wel allemaal goed gaat. We staan voor elkaar klaar en we komen er samen uit en doorheen. Nu nog hopen dat we over paar weken we hartslag kunnen horen.

En dit is maar het topje van de ijsberg, mijn hoofd is vol met van alles. In mijn tienerjaren was ik erg actief op msn en berg chatsites. Daar kon ik vrijwel anoniem van alles kwijt/bespreken... toen leek leven stuk makkelijker.

En morgen is dinsdag.
13 okt 2020 - 42x gelezen
Profielfoto van PietjePrecies
PietjePrecies, man, 34 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende