1238: Waarom je mijn LezersLijst niet meer ziet

Zojuist heb ik na een lastige middag besloten om mijn hele LL leeg te vegen en al mijn openbare verhalen LL gezet. Dat heeft uiteraard een reden.

Ik had een volle LL, maar mijn verhalen werden maar door 1/3 mensen gelezen. Dat betekent dat er inactieve accounts tussen zitten, of mensen die selectief lezen, of mensen die zich helemaal niet in mij intresseren. Daarnaast was ik erg bang dat er mensen mee (konden) lezen met verkeerde bedoelingen. Ik schrijf soms best intieme en heftige dingen en dat staat bewust niet openbaar, ik wil niet dat mijn directe omgeving die dingen weet. Ik schrijf vaak echt van me af en heb dat hard nodig.

Hierbij dus aan iedereen die dat wil en mij graag wil lezen een aanbod! Want jullie zijn hartstikke welkom en ik word graag gelezen. Dat vind ik fijn. Dus vraag gerust weer toegang! Wel onder voorwaarden:

- Ik mag/zit ook in jouw LL
-Je stuurt een pbtje met een voorstelberichtje, niet alleen 'mag ik erin'

Dat is alles geloof ik. Ik ben niet heel moeilijk hoor knipoog

Ken je mij niet?

Ik ben Leesbeest, ik word op 30 januari 23 jaar. Ik woon in het midden van het land, op dit moment bij mijn ouders en jongere zusje (17). Ik heb ook nog een broertje van 20, maar die woont op kamers in een andere stad.

Ik ben gek op honden! Mijn ouders hebben een hond en ik heb zelf ook een hond, aus Balou van 5,5 maand oud. Balou is niet zomaar een hond, maar wordt opgeleid tot psychiatrische assistentiehond. Ik heb namelijk diverse problemen waar hij mij bij gaat helpen en op een heel aantal vlakken al helpt. Mijn verhalen gaan de afgelopen tijd over niks anders dan onze vorderingen.

Ik ben graag creatief bezig, haak, houd van diamond painting en ben tegenwoordig bezig in een Bullet Journal. Dat is nog wat onwennig, maar aangezien plannen en structureren een must is voor mij denk ik dat ik er veel aan heb. En, zoals je misschien niet zou vermoeden, ik houd van lezen! Al lees ik de afgelopen jaren niet zoveel meer door de dingen die gebeurd zijn. Maar mijn ereader is absoluut mijn meest gebruikte electrische apparaat, op mijn insulinepomp na dan.

Insulinepomp? Ja, want ik heb ook nog diabetes type 1 wat behoorlijk slecht ingesteld is en daardoor kamp ik met complicaties.

Mijn LL bevat heftige materie. Er staan grofweg 1000 verhalen in vanaf 2013 tot nu, en daarin zijn heel veel dingen gebeurd. Zoek je nog puberaal leesvoer, dan raad ik je zeker aan een kijkje te nemen knipoog

Nouja, dat ben ik in het kort.

Ik zet de reacties uit, als je iets wilt zeggen mag dat in een privébericht.

Groetjes en hopelijk tot ziens,

Leesbeest
12 jan 2020 - 287x gelezen
Profielfoto van Leesbeest
Leesbeest, vrouw, 23 jaar
 
Schrijver staat geen reacties toe.
    vorige volgende