1142: Openbaar: hulppuppy

In mijn vorige (openbare) verhaal zie je al een foto, hier wat uitleg voor de mensen die niet in mijn LL zitten.

Sinds vorige week zaterdag woont Balou bij ons. Balou is een australian shepherd black tri en is vandaag 8 weken en 3 dagen oud. Hij wordt mijn hulphond! De mensen die mij al wat langer volgen weten dat dat al heel lang een wens van mij is en nu is ons traject dan eindelijk begonnen.

De eerste week was heel erg pittig. Ik heb weinig geslapen en moet wennen aan het vroege opstaan. Ik heb er ook echt wel flink doorheen gezeten en gehuild, ik ben af en toe echt een kreng! Mijn ouders nemen wel eea van mij over en helpen waar kan en waar nodig. Ik wil het liefst zoveel mogelijk zelf doen en dat lukt 90% van de tijd. Die andere 10% ondersteunen ze mij. Ik ontplof nog om het minste of geringste, maar doe mijn best lief te doen ook al voel ik me niet fijn. Voor mezelf zorgen schiet er flink bij in (daahaag 3 kilo!), dat is een leerpuntje.

Ik moet ook Balou's grenzen aangeven. Als hij z'n tuig omheeft wil ik niet dat mensen hem aaien, maar dat is nogal lastig met zo'n bolleke pluis. Dat is echt een leerpunt waar ik heel veel aan ga hebben. Vreemde mensen aanspreken op iets wat ik niet fijn vind, brrr.

Vanaf nu omhoog!
22 sep 2019 - bewerkt op 07 aug 2020 - 317x gelezen
Profielfoto van Leesbeest
Leesbeest, vrouw, 23 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende