11 weken en 5 dagen

Bijna op de 12 weken! Hopen dat dan de eerste kwaaltjes wat af gaan nemen, al hoor ik ook vaak dat het pas bij 16 weken is... dan is het nog even wachten.

Over het algemeen genomen gaat het best oke. Ja ik ben misselijk, ja ik ben moe, ja ik heb af en toe een kort lontje maar het is te doen. Al heb ik wel ongelofelijk veel zin om weer zin in eten te hebben en niet de hele dag bezig te zijn met: oja ik moet even wat eten anders.. Die dingen vind ik het meest frustrerend, geen zin in eten hebben, ook niet als het lekker is. Mijn buik wordt al een beetje ronder al is het voor nu vooral darm haha.
En ik heb geen zin in mensen om me heen. Gewoon lekker op mezelf met P. is prima.

Afgelopen maandag zijn we voor de termijn echo geweest. Fantastisch om te zien dat baby alweer gegroeid is. Hij was wilt aan het springen en hij zwaaide zelfs nog even! De verloskundige had moeite om de hartslag te laten horen omdat hij zo aan het bewegen was. Alles was goed gelukkig.
Jemig wat krijg je dan een hoop vragen op je bord!

Ik zeg wel hij maar we hebben geen idee wat het is en we willen ook niet weten wat het gaat worden. Het is gewoon makkelijker om hij te zeggen dan de hele tijd hij of zij.

Van P. krijg ik niet zoveel hoogte. Bij de echo was hij 'over the moon' zo blij maar voor de rest merk ik helemaal niks aan hem. Mannen en vrouwen ervaren een zwangerschap natuurlijk anders maar ik had verwacht dat hij veel zorgzamer, liever, bezorgder en vooral blijer zou zijn. Hij helpt zeker wel mee met de dingen die nu niet lukken en dat is ook super fijn! Hij kookt wel eens eten, laat elke avond de hond uit en stofzuigt als ik er niet aan toe kom.
Toch mis ik dat bezorgde, het: gaat het wel? kijk je uit voor de baby.. dat soort dingen.
Seks staat even op een laag pitje... ben ik niet gewend van mezelf, maar nu heb ik er echt weinig behoefte aan. Ach dat komt vast wel weer.

Vrijdag gaan we naar de negenmaanden beurs. Dat lijkt me echt wel leuk & gezellig met z'n tweetjes.

En nu is het tijd voor lunch.. maar ik heb geen zin. ik ben misselijk en ik wil slapen nahnah

-xx-
24 feb 2020 - 273x gelezen
Profielfoto van Mari05
Mari05, vrouw, 34 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende