menu myDiary

Annemay

profielfoto van Annemay
geslachtvrouw
leeftijd18
 
ingeschreven opwoensdag 26 maart 2014

» alle toegankelijke teksten van Annemay

Deze schrijver volgen


Voordat ik als een ratelslang ga vertellen over nou ja, me, myself and I. Een pb'tje voor een ll verzoek wordt gewaardeerd vrolijk

Ik ben dol op leren over geschiedenis en Noord-Korea.

Ik ben megafan van een informatief YouTube kanaal genaamd cgp Grey en ik heb al zijn video's tienduizend keer gezien. Vervolgens vertel ik de feitjes ervan aan mijn vriendinnen en ze worden er helemaal gek van.

Ik houd van verhalen, ik kan ontzettend ratelen en als ik bij mijn vriendinnen ben dan praat ik non-stop. Okee, eigenlijk praat ik altijd non-stop.

Ik houd van koken en bakken. Iedere keer dat iemand van ons vriendengroepje jarig is bak ik een taart. Mijn profielfoto is de bovenkant van een taart van vorig jaar.

Ik naai, maar ik vind locken leuker. Ik heb twee jaar in een kledinggroep gezeten. En ja, we hebben extreem veel grappen gemaakt over lokken en naaien. knipoog Ik heb er een paar goede vrienden aan overgehouden en momenteel ben ik een schort aan het naaien. -Mijn paspop draagt het op dit moment-. Daarbij vind ik haken ook leuk, ik heb ontzettend veel armbandjes gehaakt. En ik brei op dit moment een sjaal.

Ik houd van muziek, ik luister het bijna de hele dag door. Mijn muzieksmaak is raar, van pop tot metal. Gosh, I like metal. AMARANTHEEE. Ik strek heel veel letters in mijn whappberichten.

Als het kan, lees ik zoveel mogelijk boeken. Het is cliché, maar Harry Potter is mijn favoriet.

Ik praat uit het niets tegen random mensen en soms worden we ook werkelijk vrienden. Iedere keer als ik mijn vrienden zie knuffel ik ze echt dood en ik zeg al 'ik hou van je' als iemand me een potlood aangeeft.

Ik speel al vijf jaar handbal en ik ben ooit het veld opgelopen met het Nederlandse team.

Als ik ergens getallen zie staan waar een rekensom uit te maken is, dan rekening ik het uit. I just like it, en ik weet nu hoeveel cent je bespaard als je twaalf Subway cookies in één keer koopt ipv apart.

Ik ben dol op redeneren en op puzzelboekjes met sudoku's en Japanse puzzels.

I am obsessed with army green. Kleren, wol en dekentjes. Dekentjes zijn echt liefde, net als tuien. Ik heb het altijd koud.

Als ik mijn VWO heb afgerond dan wil European studies en daarna North-American studies doen. Canada is ook het land waar ik de rest van mijn leven wil doorbrengen. In een huis, met een veranda, aan een meer in een bos. En dan ga ik schommel vastmaken aan een boom zodat ik over het meer kan schommelen.

Dat ben ik, leuk je te ontmoeten.
1747x bekeken