menu myDiary

Reacties op 'Vergif!' van Silversmet.


sadness 11 feb 2020 om 14:51
Het maakt je al langer kapot. Het enige wat je kan doen om haar los te laten is jezelf te bevrijden. Alles blokkeren en geen enkel contact meer. Ik heb dit ook gedaan met mn ex en je moet eens weten hoe snel je er weer boven op komt. Tegenwoordig met social media en shit is het heel lastig om elkaar niet meer te zien, tenzij je dus alles, maar ook alles blokkeert. Wat een bevrijding!
Silhouette 11 feb 2020 om 15:07
Ze behandeld je als voetveeg en slaafje. Waarom laat je jezelf zo gebruiken?

Vergeet haar zo snel mogelijk en begin aan jezelf te denken...
Silversmet 11 feb 2020 om 15:13
Ben zelf ook geen engeltje geweest. Heb haar ook bedrogen indertijd, en ze heeft veel voor me gedaan in de jaren dat we samen waren.
Paarseroos 15 feb 2020 om 23:06
Mensen die meteen op tinder gaan na een relatie zoeken vaak helemaal niet een nieuwe liefde, maar zoeken bevestiging dat ze nog “leuk” genoeg zijn. Sta je er nog een beetje goed voor op de markt? Echt ik geloof niet dat ze al zo snel over je heen is. Dus til daar zeker niet te zwaar aan.

Verder kan jij als enige beslissen wat goed voor je is en waar je gelukkig van wordt. Stiekem weet jij allang wat je moet doen. Ik ben jaren als voetveeg gebruikt door mijn ex, maar ik hield zo veel van hem dat ik steeds terug ging. De eenzaamheid verloor van de liefde die hij mij af en toe gaf. Maar eigenlijk wist ik van binnen wel dat dit natuurlijk nooit ging werken en dat ik bij hem weg moest. Hoe dat bij jou zit weet ik natuurlijk niet. Misschien heb jij juist het tegenovergestelde en denk je, het werkt nu niet, maar ik weet diep van binnen dat dit de vrouw van mijn leven is. Sterkte en neem inderdaad afstand om de juiste beslissing te kunnen maken

Schrijf een reactieTerug naar verhaal