menu myDiary

Reacties op 'Talentloos' van kelly.


MilosColumbo 1 dec 2019 om 16:59
We hebben allemaal, iedereen op deze wereld een talent of talenten.
Het is een kwestie van goed zoeken, zoek wat je leuk vind en proberen.
Ik heb zoveel dingen gedaan, van 100 dingen zijn er 80 mislukt.
En van die 20 heb ik er maar 5 a 10 gehouden.
Dus ik zou mijzelf ook een mislukte, talentloze Nederlander kunnen noemen, maar dat is hetzelfde bij jou. Ik weet zeker dat andere dat niet mee eens zullen zijn.
In dit korte verhaal heb je wel je gevoelens neergezet.
Ook een talent.
knowthyself 1 dec 2019 om 19:46
Eens met MilosColumbo.

Ik heb mezelf jarenlang verweten dat ik talentloos was. Maar wat bleek, ik had gewoon nooit ontdekt wat voor mij werkte.

Schrijven kun je bovendien leren. Misschien niet zo goed als de Grote Schrijvers, maar wel goed genoeg om iets moois op papier te zetten. Kijk eens op het web of fora of er andere mensen zijn die zoals jou "talentloos" zijn begonnen. verliefd

MissD 1 dec 2019 om 20:39
'Talent' heeft vaak ook te maken met je eigen verwachtingen en hoe hoog je de lat legt. Soms kun je zelf iets waardeloos vinden, terwijl een ander het prachtig vindt.
Phlo 2 dec 2019 om 14:46
Talent is een andere term voor toewijding vrolijk

En natuurlijk heeft de een iets meer aanleg dan de ander, maar uiteindelijk zijn de mensen die ergens écht goed in zijn op dat niveau gekomen door er uren in te steken. Uren van proberen, frustratie, falen, evalueren wat er mis ging, weggooien en opnieuw beginnen.

Vandaag sprak een vriendin me aan over een waterverfding van me (waar ik mezelf niet bijzonder goed in acht maar dat is even anders) en toen vertelde ik haar dat voor elk schilderij dat ik deel, ik 5 mislukte lelijke misbaksels heb liggen.

Schrijf een reactieTerug naar verhaal