menu myDiary

Reacties op 'NaNoWriMo dag 6' van Nightdream.


Samsalabam 7 nov 2019 om 10:43
Waarom pest je jezelf zo? Een beetje stok achter de deur voor motivatie is goed maar dit klinkt als gekkenwerk. Je hebt nu een baan die aardig verdient, volgens mij kan je best een stapje terug nemen zonder dat je dan in de problemen raakt? Zorg goed voor jezelf.

Je kan ook als doel stellen om de verhaallijnen volledig uitgetekend te hebben met wat in welk boek hoort etc, eerst de puzzel maken en het schrijven even laten zitten. Anders loop je later alleen maar te schrappen omdat de stukjes niet passen..?
Rocking 7 nov 2019 om 11:04
Sluit mij helemaal aan bij Samsalabam. Je doet net alsof je vast zit aan een wurgcontract
Hammie 7 nov 2019 om 12:18
Ik denk dat ik mij aansluit bij de andere reacties. Ik denk dat je jezelf veel meer helpt om te schrijven waar je blij van wordt (je hebt meerdere ideeen in je hoofd) én dat je hier pas mee verder helpt als je duidelijk hebt wat je wilt waar in welk hoofdstuk. Ga op papier aan de slag, maak overzichtjes en schemaatjes en ga vanuit daar schrijven. Nu enkel op de kwantiteit zitten doet echt af aan de kwaliteit van waar je naar toe wilt. Dan maar 1000 minder, of niets als verhaal maar wel het kader/de basis.

Succes
Nightdream 7 nov 2019 om 13:46
@Samsalabam @Rocking en @Hammie

ik vind het lief dat jullie je zorgen maken, maar dat is absoluut niet nodig. Ik geniet ervan. Ik hou van het schrijfproces en het puzzelen dat erbij komt kijken en ik hou ervan om mezelf uit te dagen.
Als ik het niet red, is dat oké, maar ik wil wel mijn uiterste best hebben gedaan om het wél te redden. Dat is juist de hele uitdaging.

Ik maak me verder totaal geen zorgen. Het is geen wurgcontract, ik pest mezelf niet. Ik doe dit omdat ik het leuk vind.

Schrijf een reactieTerug naar verhaal